Ny start!


Nytt år, nytt domene og ny hjemmeside! Fyllingsdalen Teater er nå tilbake på nett i ny og oppgradert utgave! Du finner oss nå på www.fyllingsdalenteater.no, og i løpet av våren også på www.fyllingsdalenteater.no. Vi har også fått ny epost-adresse – vil du kontakte oss er det bare å sende avgårde en mail til post@fyllingsdalenteater.no.

Denne siden er enda helt i oppstartsfasen, så noen barnesykdommer må påregnes. Det vil derfor til tider kunne forekomme lenker som ikke virker, og informasjon som er utdatert. Dette jobber vi imidlertid med daglig, så alt skal være klappet og klart i løpet av et par uker!

Ikke bare har vi fått ny hjemmeside, vi skal også sette opp et nytt stykke! Vi starter året med en forrykende Ronja Røverdatter – premiere allerede den 10. februar! Billettene er ute for salg på billettluka.no/fyllingsdalen, og mer informasjon om stykket kan du finne her.

Takk for det gamle, og et godt nytt teaterår til alle!


Om Bjørn Andreas Grønner

Skuespiller, scenetekniker, webtekniker, ja jeg gjør litt av alt her ved teateret. Jeg startet min karriere ved Fyllingsdalen Teater i 2003, og resten er historie som man sier.