Charles Dickens og Marty


Far til Charles Dickens måtte sone i gjeldsfengsel. Dette førte til at Dickens i ung alder ble tvunget til å forlate skolebenken og begynne å jobbe på en fabrikk. Det er lett å forstå att Charles Dickens hadde et anstrengt forhold til kreditorer og kanskje er det dette som har inspirert ham til å skrive om kreditoren Scrooge. Da er det jo bare rett og rimelig at vi lar Charles Dickens fortelle denne historien selv. Samtidig må han passe på ustyrlige Marty som har mange impulsive påfunn.

Charles Dickens spilles av Sturle Bjordal
Han startet på teaterskolen i 1996 og har siden da vært fast inventar på Fyllingsdalen teater. Han debuterte i Pippi, men sin første store rolle hadde han i Charles Dickens stykket Oliver Twist. Siden da har han medvirket i utallige oppsetninger som blant annet Kardemomme by, Aladdin, Hakkebakke skogen, Grease, Ole Brum, Pinochio, Askepott og Tornerose. Han har også medvirket i «Et bedre sted» som ble spilt på DNS i 2011.

Marty spilles av Sebastian Seeberg Synnevåg 11 år.
Han begynte ved teateret høsten 2011. Sebastian har også medvirket på teateret ved ungdomslaget på Askøy. Vi fikk se ham for første gang på vår scene som et litt rocka ekorn i «Hakkebakkeskogen» i år.