Ungdomsaudition


Fyllingsdalen Teater fortsetter ungdomssatsingen sin.  Vi startet denne satsingen med «#TidligUte» i vår og det blir satt opp et nytt prosjekt til høsten i den samme stilen. Nå kan du bli med!

Vi skal fortsette den samme gode retningen som vi startet med i #TidligUte: Det skal være rått, ærlig, relavant, og ungdomelig. Og det skal være av skuespillerfaglig høy kvalitet.
11. 15. og 18. Juni blir det audition for høstens ungdomssatsingen til Fyllingsdalen Teater. Om du er mellom 15 og 25 år høsten 2014 kan du melde deg opp. Er du ikke i denne aldersgruppen, er auditionen desverre ikke åpen for deg.

Oppgaven er den samme som ble gitt til audition for #TidligUte:
De som ønsker å komme på audition må forberede en moderne/samtids-tekst som ikke er eldre en 30 år.

  • Teksten må ikke være fra før 1984.
  • Teksten må ha et realistisk og ungdommelig språk.
  • Teksten skal være skjønnliterær.
  • Enten fra teater, film, tv, romaner, eller noveller.
  • Den forberedte teksten skal være mellom 2-5 minutter.
  • Kle deg i et smart casual, ungdommelig, personlig antrekk som og kan passe til den forberedte teksten.

Dette prosjektet skal være naturalistisk, ungdommelig, rått, sårbart, og ærlig. Regissøren vil at disse ordene også skal kunne bli brukt om din forberedte tekst, og om auditionen din. Så derfor vil han ikke se noe pantomime spill, eller overdrevent teatralsk Egnerspill.
Hver audition kommer til å være på 10 -15 minutter. Så dere skal få riktig god tid til å vise dere frem. Etter fremført monolog, kommer regissøren til å arbeide med dere induviduelt i rommet.

Prøvene starter i begynnelsen av september, og premieren blir i slutten av november.
Send e-post til ramsyfyllingsdalen@gmail.com der du skriver hvilken dag du ønsker å komme på audition; 11. 15. eller 18. Juni. Påmelding må gjøres minst en dag før audition.

Vel møtt!