Tyvene Dunder og Blom – en morsom duo 2


Arild von Feste og Simen Christophersen Olerud utgjør den morsomme duoen Dunder og Blom. Dunder og Blom er tyver og har som eneste mål å få tak i gullpengene til vesle Pippi. Men om de tror at det skal bli som å stjele sukkertøy fra et barn, så har de undervurdert Pippi!

Arild FesteArild von Feste
Arild von Feste debuterte på Fyllingsdalen teater som “Herr Buldre” i “Oliver Twist”, høsten 2014. Han hadde også et lite vikariat som ordfører under «Jul i Vennebyen”, julen 2014. I «Pippi» spilte Arild den klumsete tyven Blom og Kaptein Langstrømpe. Tidligere har Arild spilt teater i hjembygden, i Bergen og i Trondheim. Han har også gått på dramalinjen ved Fyllingsdalen vgs og studert drama/teater ved NTNU i Trondheim.

Simen Christophersen Olerud
Simen Christophersen OlerudSimen Christophersen Olerud er bare 12 år, men har allerede rukket å medvirke i mange av oppsetningene på Fyllingsdalen teater. Med roller som «Tommy» i «Folk og Røvere i Kardemommeby» (2013), Charles Dickens følgesvenn «Marty» i «En Julefortelling» (2013), lurendreieren «Dodger» i «Oliver Twist» (2014) og tyven Dunder i Pippi (2015) har Simen mye erfaring. I tillegg til sitt engasjement på Fyllingsdalen teater, så har Simen spilt skoleteater på Bjørndalsskogen skole, samt gått et år på teater og tverrfaglige kulturfag ved Bergen kulturskole.

Regissøren beskriver A​rild som et komisk talent med en lang kropp som han vet å bruke til sin fordel. Simen er et sjeldent talent som gir alt og jobber hardt for å få ting til.

Vi gleder oss til å se denne duoen i aksjon!

 

Kjøp billetter

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!


2 tanker om “Tyvene Dunder og Blom – en morsom duo

Det er stengt for kommentarer.