Tommy og Annika


Tommy og Annika er to veloppdragne barn som synes at dagene er kjedelige. En dag på vei hjem fra skolen oppdager de at noen har flyttet inn i det gamle huset, Villa Villekulla, og før de vet ordet av det blir dagene deres langt fra kjedelig.

Ida Ødven Knutsen
Ida Ødven KnutsenIda er tolv år gammel og debuterte på scenen på Fyllingsdalen teater under oppsetningen “Annie” i 2014, hvor hun spilte barnehjemsbarnet “Duffy”. Hun har også medvirket i “Putti Plutti Pott” som nissen “Sylte”. I tillegg hadde hun rollen «Annika» i «Pippi Langstrømpe» her på Fyllingsdalen i vår. Ida er elev ved teaterskolen ved Fyllingsdalen Teater og går i tillegg ukentlig til sangpedagog. Ved siden av sin interesse for sang og teater, spiller Ida piano og gitar.


Sebastian Golinveaux
Sebastian GolinveauxSebastian er 14 år gammel og har siden 2013 vært elev på teaterskolen ved fyllingsdalen teater.På den tiden har han rukket å vært med i flere oppsetninger,bl.a «En julefortelling»,»Annie»,»Oliver» og «Pippi langstrømpe» hvor han spilte Tommy.


N​ina Martine Borlaug Gudim
N​ina Martine Borlaug GudimNina Martine er elleve år gammel og har vært elev ved teaterskolen på Fyllingsdalen teater siden høsten 2012. Hun har medvirket i en rekke oppsetninger ved teateret, bl.a “En julefortelling”, “Pinocchio”, “Oliver Twist” og “Jul i Vennebyen”. I 2013 spilte hun rollen som “Kamomilla” i oppsetningen “Folk og røvere i Kardemommeby”. Tidligere har Nina Martine drevet med både dans, sang, karate og svømming, men dette er lagt på hyllen for hennes største interesse ­ teater.


Nikolai Haaland
Nikolai HaalandNikolai er 13 år gammel og startet i 2014 på Circus skole ved Fyllingsdalen teater. Etter en flott avslutningsforestilling med Circus skolen fikk Nikolai spørsmål om å komme på audition for oppsetningen “Oliver Twist”. Han gjorde en god audition og det førte til at han medvirket i “Oliver Twist”, høsten 2014. I Pippi (2015) var han Tommy. Tidligere har Nikolai gått på drama ved Kulturskolen i Bergen og har i tillegg gått på dansekurs.

Kjøp billetter

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!