Kaptein Langstrømpe og hans mannskap


Kaptein Langstrømpe, spilt av Arild von Feste, og hans mannskap kommer omsider tilbake for å hente Pippi og ta henne med ut på de syv hav. Men etter å ha flyttet inn i Villa Villekulla og fått mange nye venner, blir ikke det å seile avgårde like lett som Pippi har sett for seg.

Arild FesteArild von Feste
Arild von Feste debuterte på Fyllingsdalen teater som “Herr Buldre” i “Oliver Twist”, høsten 2014. Han hadde også et lite vikariat som ordfører under «Jul i Vennebyen”, julen 2014. I «Pippi» spilte Arild den klumsete tyven Blom og Kaptein Langstrømpe. Tidligere har Arild spilt teater i hjembygden, i Bergen og i Trondheim. Han har også gått på dramalinjen ved Fyllingsdalen vgs og studert drama/teater ved NTNU i Trondheim.

Arild spiller også rollen som tyven “Dunder” i Pippi Langstrømpe.

Henrik Rognaldsen
Henrik RognaldsenHenrik er seksten år og har vært delaktig på Fyllingsdalen teater siden 2010. Han debuterte på den lille scenen i Fyllingsdalen samme år, under produksjonen “Snehvit”. Siden den gang har han medvirket i flere oppsetninger, bl.a “Folk og røvere i Kardemommeby”, “Hakkebakkeskogen” og “En julefortelling”. Høsten 2012 debuterte Henrik på Den Nationale Scene under oppsetninger “Fanny og Alexander”, hvor han spilte rollen som Alexander. Henrik har også medvirket i u​ngdomsforestillingen “Våryr” (Spring Awakening), satt opp av Bergen Teater Ungdom (BTU) ved Fyllingsdalen teater.

Regissøren beskriver Henrik som en pliktoppfyllende gutt, som er en drøm å jobbe med på scenen.
Henrik spiller også “Sterke Adolf” i Pippi Langstrømpe.

Charlotte Faaberg-Johansen
Charlotte Faaberg-JohansenCharlotte entret scenen på Fyllingsdalen teater for første gang under “Annie”, våren 2014. Inspirert av datterens debut på teateret, våget hun seg på audition og fikk rollen som Mrs. Green (tjener), Boylansister og byfolk. Etter Annie gikk hun videre til å spille Fru Himmelseng i «Oliver», »Mor (Kristin)» i Jul i Vennebyen og skolefrøken og sjørøver i «Pippi».
Charlotte har også jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har stemmen til «Eva» i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet» på NRK Super. Hun har også medvirket som statist i den italienske storfilmen Quo Vado.
Charlotte har bakgrunn som sportsdanser og var i verdensklasse som junior. I tillegg har hun drevet en del med show og reiste blant annet rundt i halvannet år over hele USA og Europa med gruppen “Up With People”

Charlotte spiller også byfolk og lærer i Pippi Langstrømpe.

Anita Breivik
Anita BreivikAnita debuterte på scenen på Fyllingsdalen teater under oppsetningen “Annie”, våren 2014. Hun medvirket nylig i det k​ontroversielle stykket “Våryr”, som var en ungdomsforestilling på Fyllingsdalen teater. Anita er også involvert i teateret bak scenen, hvor hun bygger kulisser. I tillegg til sin lidenskap for teater, har hun interesse for sang og musikk.

Anita spiller også sjørøver i Pippi Langstrømpe.

Iben Pedersen Vestreim
Iben VestrheimIben er seksten år, men har allerede rukket å være aktiv på Fyllingsdalen teater i tolv år. I en alder av fire år debuterte hun på scenen og har siden den gangen deltatt i alle produksjonene ved teateret. I tillegg til sitt engasjement innenfor barneteater, har Iben medvirket i begge ungdomsforestillingene satt opp av Bergen Teater Ungdom (BTU) ved Fyllingsdalen teater. Nå sist aktuell som Wendla Bergmann i produksjonen Våryr (Spring Awakening). Iben har også spilt inn en kortfilm i regi av Vestnorsk filmsenter og hun går på dramalinjen på Fyllingsdalen vgs. På fritiden deltar hun på Fyllingsdalen teater sin teaterskole.

Iben spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Mia Eide Dahling
Mia Eide DahlingMia er tolv år, og startet ved Fyllingsdalen teaterskole høsten 2012. Siden den gang har hun medvirket i en rekke oppsetninger ved teateret: I «En julefortelling” og “Pinocchio” som bybarn, i «Annie» som barnehjemsbarnet «Tessie», i “Jul i Vennebyen” som alv, og i «Pippi» som sjørøver/elev. Høsten 2013 medvirket Mia i “Robin Hoods hjerte” som «Sarah» ved Den Nationale Scene. Hun har også medvirket i Krabatene sin oppsetning “Kaptein Knurr” i Gamle Bergen, sommeren 2014.

Mia spiller også skolebarn og byfolk i Pippi Langstrømpe.

Sindre Revheim Svellingen
Sindre Revheim SvellingenSindre er fjorten år og har gått på teaterskole og spilt teater på Fyllingsdalen teater siden høsten 2009. Han debuterte på scenen under oppsetningen “Annie”, samme året som han startet ved teateret. Han gikk videre til å spille i “Hakkebakkeskogen” og siden den gang har han spilt i de fleste oppsetningene ved teateret. Våren 2014 medvirket Sindre igjen i oppsetningen “Annie” ved Fyllingsdalen teater.
Høsten 2012 debuterte Sindre på Den Nationale Scene, hvor han hadde rollen som Alexander i “Fanny og Alexander”

Sindre spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Kjøp billetter

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!