Bamsefar, Bamsemor og Brumlemann


Bamsefar og Bamsemor symboliserer- i følge Egner selv- vennlighet og trygghet.
Bamsefar er en respektert leder og den som opprettholder lov og orden i skogen. De mindre dyrene rådfører seg gjerne med Bamsefar om små og store utfordringer.
Bamsemor er omsorgsfull og kjærlig og trives best i Bjørnehuset der hun styrer og steller for familien sin. Med seg har hun alltid vesle Brumlemann som er en leken og bekymringsfri liten bjørnunge. Han hjelper gjerne Bamsemor med husarbeidet når han ikke er ute og leker med Ekornbarna.

(Les mer om stykket her)’

Bamsefar

Kim Kvamme
Kim KvammeKim fullførte sin skuespillerutdannelse ved Norsk Skuespillerinstitutt våren 2014. I tillegg til å spille bamsefar i Hakkebakkeskogen er han også og se i barneforestillingen ”Når blir det snart?”. Her er han både produsent og skuespiller. Han har det siste året jobbet som skuespiller i Bergen hvor han har blant annet jobbet ved Fyllingsdalen teater, Den Nationale Scene, Vestlandske Teatersenter han var også å se i spillefilmen Kampen Om Klasserommet av Trygve Hagen som nylig hadde sin kinopremiere i Oslo.

Bamsemor

Charlotte Faaberg-Johansen
Charlotte Faaberg-JohansenCharlotte entret scenen på Fyllingsdalen teater for første gang under “Annie”, våren 2014. Inspirert av datterens debut på teateret, våget hun seg på audition og fikk rollen som Mrs. Green (tjener), Boylansister og byfolk. Etter Annie gikk hun videre til å spille Fru Himmelseng i «Oliver», »Mor (Kristin)» i Jul i Vennebyen og skolefrøken og sjørøver i «Pippi».
Charlotte har også jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har stemmen til «Eva» i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet» på NRK Super. Hun har også medvirket som statist i den italienske storfilmen Quo Vado.
Charlotte har bakgrunn som sportsdanser og var i verdensklasse som junior. I tillegg har hun drevet en del med show og reiste blant annet rundt i halvannet år over hele USA og Europa med gruppen “Up With People”


Silje Bjordal
Silje BjordalSilje begynte ved teateret i 1996 og har hatt en rekke roller. Hun har spillt blant annet Petrine/Heks (Reisen til julestjernen), Anastasia (Askepott), Karius (Karius og Baktus), Mor til Alladin (Alladin), Bamsemor/Konen på gården (Hakkebakke), Bettan (Karlson på taket), Fru Bastian/Baker (Folk og røvere i Kademomme by), Ole Brumm, Katten (Pinochio), Fru Prysselius (Pippi). Høsten 2012 gjorde Silje comback som Bamsemor, etter 3 år med pause fra scenen. Etter dette har vi møtt henne som Tante Sofie i «Kardemomme by» (2013) og fru Cratchit i «En julefortelling» (2013). Silje er også en av ildsjelene på teateret og bidrar blant annet med markedsføring.

Brumlemann

Hanna Sedzielowska-Rønshof
Hanna Sedzielowska-RønshofHanna er syv år gammel og begynte på teaterskolen ved Fyllingsdalens teater i januar 2015. Hun likte seg godt og var på audition for en rolle i Hakkebakkeskogen før sommerferien. Hun var heldig og fikk rollen som Brumlemann. Nå øver hun på scenen sammen med alle de andre som skal være med. Hun har fått mange nye venner ved teateret og gleder seg til premieren i høst.

Vilde Barsnes Torvik
Vilde Barsnes TorvikVilde (7) begynte ved vår teaterskole i 2013. Hun har en bror som har vært med ved teateret flere år og dessuten en far som har engasjert seg. Derfor har hun sett de fleste forestillingene ved Fyllingsdalen Teater de siste årene. Hun debuterte i juleforestillingen «Jul i Vennebyen» 2014.

Billetter