Mannen og kona på gården


Mannen, konen og den fæle hunden Hannibal bor på gården dypt inne i skogen og er en stor trussel for dyrene. Plutselig en dag er den største skinken på stabburet borte. Mannen, konen og Hannibal drar ut på jakt.

(Les mer om stykket her)

Mannen

Kim Fagerheim
Kim FagerheimKim er 21 år og født og oppvokst i Bergen. Han har studert 3 år på dramalinjen, Fyllingsdalen Videregående Skole, og 1 år på Rampelys Scene, Solborg Folkehøyskole. Opp gjennom årene har han spilt roller som Hattemakeren fra Alice i Eventyrland, Tobias fra Kardemommeby, og Edna fra musikalen Hairspray. Kim liker best å jobbe med komiske karakterer, og fant virkelig gleden med å spille da han fikk rollen som Hattemakeren. For øyeblikket jobber Kim i barnehage.

Kona

Kristine Alida GronsdalKristine Alida Grønsdal
Kristine (19) har akkurat fullført dramalinjen på Fyllingsdalen VGS og hun har spilt teater siden hun var 12. Hun var første gang med i et stykke hos oss som barnehjemsbarn i Oliver Twist høsten 2014 og deretter som sjefs-alv i «Jul i vennebyen». Kristine har desuten spilt i 2 reklamefilmer.

Hunden Hannibal

Christopher Cardoso
Christopher CardosoChristopher har med Hakkebakkeskogen, sin debut hos Fyllingsdalen Teater i høst. Han har sitt hovedvirke innen breakdance og dans. Han fullførte videregående på fyllingsdalen sin dramalinje i 2011, og har etter dette jobbet aktivt som frilans danser og skuespiller. Han er medlem i breakdans gruppen Artos, hvor han jobber med egne produksjoner. Han har også lenge jobbet med dansegruppen Absence Crew som fast vikar under ulike show og arrangementer, og har bland annet vært med på DKS turneen «askeladden på nye eventyr». I 2012 vant han sammen med Absence Norges mesterskapet i breakdance. Han har fått gleden av å medvirke i oppsetninger i regi av blant annet Hordaland Teater, DNS, Vestlandske Teatersenter, Ole Bull Scene og Festspillene i Bergen. Han har også medvirket i en rekke tv opptrendener på Gullruten, Spellemannsprisen, VG lista turneen, Allsang på grensen, reklamer og musikkvideoer. Han blir å se som vikar i den nye forestillingen til Absence «Norr» som har sin premiere på DNS i høst, og som karakteren «tvilling» i årets «Jul i Blåfjell» ved Arna og Fana kulturhus.

Billetter