Jul i vennebyen


SliderJulIVennebyen930-x330_bannerFor tredje år på rad settes knallsuksessen ”Jul i Vennebyen” opp på Fyllingsdalen Teater. Dette er en ekte julehistorie, med Apa, Jumpi, Ted, Elfie og alle de andre kjente figurene fra TV-serien som hovedpersoner!

Våre venner får litt av en oppgave når de må hjelpe selveste julenissen med å redde julen! Nissen er nemlig blitt stengt ute fra Nordpolen, og kan derfor ikke dele ut gaver til alle barna på julaften, slik han pleier. En alv ved navn Dengus har nemlig tatt over presangutleveringen, og han vil gi barna ekle gaver, som dokoster, bæsjebleier og sure sokker! Men kanskje den lille, klønete haren Jumpi og de andre kan ordne opp og hjelpe nissen med å få orden på sakene, slik at det blir jul i år igjen?

I år er det Knut Olaf Elvik som har regi på oppsetningen. Han bearbeider også manus, som er skrevet av Jørn Kvist, Even Johannessen, og Karoline Stemre. Jørn Lavoll og Linn Kathrin Taklos musikk er nok en gang med på å sette oss i den rette stemningen. Både barn og voksne fra teateret står på scenen i denne musikalske, lekne, og ikke minst humørfylte forestillingen. Vel møtt!

 

Klikk en dato for billetter