Billettinformasjon


Fyllingsdalen Teater bruker en billettløsning som går via en ekstern aktør – eventim.no. Billetter kjøpt på nett kan mottas på epost, sendes i posten, hentes på Narvesen, 7/11 eller i luken hos oss like før forestilling.

Billettportalen sin kundeservice kan nås på telefon:
21 959 200
Her får du hjelp til å bestille m.m.

Husk å oppgi om du har skoletilbud, eller andre rabatter!

Nummererte billetter. Barn under 2 år slipper inn gratis dersom de sitter på fanget (men ikke alle forestillingene våre egner seg for så små barn).

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Rullestol med eller uten ledsager

Vi har én rullestolplass på rad 2, som går over sete 11 og 12. Ta kontakt via skjemaet nedenfor, eller epost ane.berentsen@fyllingsdalenteater.no, dersom du ønsker å reservere rullestolplassen. Vi gjør oppmerksom på at vi kun har plass til én rullestol per forestilling. Denne bør bestilles så tidlig som mulig om man skal være sikret plass. Dersom den som kjøper billett har ledsagerbevis må det informeres om dette under bestilling.

Aktivitetskortet

Man kan kjøpe to billetter pr. aktivitetskort. Bruk skjemaet under, eller epost ane.berentsen@fyllingsdalenteater.no, for å reservere billetter. Oppgi navn på korthaver, og kortnummer. Aktivitetskort må vises ved billettkontroll.

Hva gjelder henvendelsen?
?
Aktivitetskortet: Gjelder for 2 billetter. Oppgi navnet kortet står på og aktivitetskortnummer Rullestol: Reserver minst 5 dager før forestillingen
Navn
Mobilnummer
Epost
Melding
Captcha
Captcha
?
For å forsikre oss om at du som sender inn beskjed ikke er en "spam-robot", er du nødt til å skrive inn tegnene du ser på bildet i feltet over.