Morten Skogmus


Morten Skogmus er den arbeidsomme og fornuftige musen. Egner beskriver Morten som

«en arbeidsom og fornuftig samfunnsborger som både planlegger framtida si og som engasjerer seg i samfunnet når det trengs.»

Morten Skogmus spilles av:

Andreas Bjørkhaug
Andreas har vært medvirkende i flere oppsettinger. Andreas sin første store rolle var i «Hakkebakkeskogen» i høst som Morten Skogmus.  I «En Julefortelling» hadde Andreas rollen som Peter Cratchit.

Når Andreas skal bort en helg, så overtar storebroren hans:

Markus Sandvik Olsen
Markus BjørkhaugMarkus begynte på teaterskolen i høst og debuterte i  «En Julefortelling», før jul, der han blant annet spilte Marley som ungdom. I Pinocchio spilte han dukken «Harlekin». Han har alltid vært interessert i skuespill, musikk og film. Spesielt fasinerer Terje Formoe i rollen som Kaptein Sabeltann. Utenom opptreden for familie, har han danset Michael Jackson i skolesammenheng. Markus kommer fra en familie med stor interesse for teater generellt og Fyllingsdalen Teater spesielt.

Spilt av Andreas Bjørkhaug:
Andreas har vært medvirkende i flere oppsettinger. Morten skogmus er Andreas første store rolle. Han passer perfekt som Morten Skogmus, da Andreas har likheter med karakteren. Han er ansvarsbevisst og en meget fornuftig gutt.