Trollala og julen som forsvant


Bli med på årets familieforestilling med Trollala, Nissen, Frøken Sludder, snø og slush! Trollala, den underlige vidunderlige, tar deg med på et musikalsk juleeventyr i Fyllingsdalen Teater.
 
Det nærmer seg jul, og Trollala savner julestemningen. Han drømmer om å møte Nissen og om å få en hvit jul. Han er lei av å stå rett opp og ned som statue i Trollskogen, lei av å være ensom og venneløs. Han vil ikke være statue på Fløyen, nå når det er jul! Han vil bort, langt, langt vekk fra grått og trist. En dag bestemmer han seg for å dra avgårde for å finne julestemningen.

Frøken Sludder bor på Vallesletten med sine to hjelpere. Hun er misunnelig på Nissen som får så mye oppmerksomhet før jul. Hun stjeler Nissens magiske Hang-tromme. Det er denne trommen Nissen bruker for å holde julemagien på plass. Nå er Nissen skikkelig nedfor. Hang-trommen er borte, han finner ikke ønskelistene sine, og ikke engang julegrøten smaker slik som den pleide. Alt er bare regn og sludd, og byens befolkning er bekymret for både været og manglende julestemning.
På sin ferd, møter Trollala to barn. De tror hverken på troll eller nisser, og synes at julen har blitt bare glitter, fjas og kjøpesenter-mas. Trollala har endelig fått seg noen venner, og etter litt overtalelse, klarer han å få dem – om enn noe motvillig – til å bli med og lete etter Nissen.
 
Alder: Fra 2 og oppover
Familieforestilling
 
Produsert av: Good Vibes Entertainment
Idé og konsept: Beate Helen Thunes og Stig van Eijk
Manus: Frøydis Flotve, Beate Helen Thunes og Stig van Eijk
Musikk: Stig van Eijk og Beate Helen Thunes
Regi: Frøydis Flotve
 

Spilles desember 2019

Billetter legges ut snart