Brumlemann


Brumlemann er sønnen til Bjørnefar og Bamsemor. Han hjelper gjerne til hjemme når Bamsemor skal stelle huset. Brumlemann er som unger flest, liker å leke og være ute sammen med ekornbarna.

Brumlemann spilles av:

Markus Barsnes Torvik
Markus Barsnes TorvikMarkus er ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i 2011. Samme år som han medvirket i sin første oppsetning, Ronja Røverdatter. Etter dette har han medvirket i de fleste oppsetningene på teateret, bl.a “Hakkebakkeskogen”, “En julefortelling”, “Annie”, og “Oliver Twist” Han var brumlemann i «Hakkebakkeskogen» og Lille Tim i «En julefortelling».
Markus sin interesse for skuespill startet etter å ha sett Hakkebakkeskogen som liten, etter dette fant de teaterskolen ved Fyllingsdalen teater og skuespillerfrøet var sådd.

 

 

 

Brumlemann spilles av: Markus Barsnes Torvik 7 år.
Brumlemann er Markus sin første store rolle. På prøvene er han utrolig flink. Han kommer til å sjarmere alle i salen med sin innlevelse og karakter. Markus har vært med i teateret siden 2011 og medvirket som Rompenisse/Grådverg (Ronja Røverdatter)