Ekornbarna


Ekornbarna er små ivrige vesen, og er gode venner med Brumlemann. Ja – de ser nærmest på han som en lillebror. De tar han ofte med seg ut i skogen, hvor de danser, leker og synger.

Ekornbarna spilles av:

Markus Sandvik Olsen
Markus BjørkhaugMarkus begynte på teaterskolen i høst og debuterte i  «En Julefortelling», før jul, der han blant annet spilte Marley som ungdom. I Pinocchio spilte han dukken «Harlekin». Han har alltid vært interessert i skuespill, musikk og film. Spesielt fasinerer Terje Formoe i rollen som Kaptein Sabeltann. Utenom opptreden for familie, har han danset Michael Jackson i skolesammenheng. Markus kommer fra en familie med stor interesse for teater generellt og Fyllingsdalen Teater spesielt.


Simen Christophersen Olerud
Simen Christophersen OlerudSimen Christophersen Olerud er bare 12 år, men har allerede rukket å medvirke i mange av oppsetningene på Fyllingsdalen teater. Med roller som «Tommy» i «Folk og Røvere i Kardemommeby» (2013), Charles Dickens følgesvenn «Marty» i «En Julefortelling» (2013), lurendreieren «Dodger» i «Oliver Twist» (2014) og tyven Dunder i Pippi (2015) har Simen mye erfaring. I tillegg til sitt engasjement på Fyllingsdalen teater, så har Simen spilt skoleteater på Bjørndalsskogen skole, samt gått et år på teater og tverrfaglige kulturfag ved Bergen kulturskole.


Hanne Rath Pedersen
Hanne Rath PedersenHanne begynnte på teaterskolen vår i 2009 og det første stykket hun var med i var Kardemommeby. Siden har hun spilt i Reisen til Julestjernen som engel, dansende snøfnugg, nisse og fattigbarn både på vår scene og Forum Scene. Ellers har hun spilt Sinnataggen i «Snehvit og de syv dvergene». Grådverg og rumpenisse i «Ronja Røverdatter» og  hun spilte barn og sirkusartist i «Pinocchio». Nå får vi se henne som Ekorn i Hakkebakkeskogen.


Sofie Haaland Nilsen
Sofie_Haaland_NilsenSofie begynte ved teateret i 2006, og debuterte som skuespiller i «Kardemomme by».  Siden har Sofie medvirket i flere oppsettinger som nisse/engel i «Reisen til julestjernen», Prosit i «Snøhvit»,  grådverg/rompenisse i «Ronja Røverdatter», ekorn i «Hakkebakkeskogen» (2012), bybarn i «En julefortelling» (2012 og 2013) og sirkusbarn/rampete barn i «Pinocchio» (2013).


Mariell Christensen Sætre
Mariell Christensen SaetreMariell er 16 år gammel og har vært aktiv på Fyllingsdalen teater siden 2009 da hun debuterte i oppsetningen “Annie”. Siden den gang har hun medvirket i “Hakkebakkeskogen”, “Askepott”, “Snehvit”, “Folk og røvere i Kardemommeby” og “En julefortelling”. I 2014 sjarmerte Mariell alle i rollen som Jumpy i publikumssuksessen “Jul i Vennebyen” og våren 2015 spilte hun Pippi. I tillegg til sin lidenskap for teater, så er hun aktiv på fotballbanen.