Musebarn


 

I Hakkebakkeskogen er det mange mus som er små, nysgjerrige og glade. De er ofte sammen med Bestemor Skogmus.
Musebarna spilles av:

Malene Pedersen Dale
Malene Pedersen DaleMalene egynte ved teateret i 2011. Hun debuterte i Ronja Røverdatter som rumpenisse og grådverg og medvirket også i «En Julefortelling».


Oddvin Andre Bruntveit Fosen
Oddvin Andre Bruntveit FosenOddvin er Fjorten år gammel og har gått på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2010.
I en alder av åtte år sto han på scenen for første gang under oppsetningen “Askepott» (2010). Siden den gang har han medvirket i samtlige av oppsetningene som har vært satt opp, bl.a «Reisen til Julestjernen», “Ronja Røverdatter”, “En julefortelling”, “Hakkebakkeskogen”, “Annie” og “Oliver Twist”. Oddvin har stort engasjement på Fyllingsdalen teater og har også flere oppgaver bak scenen.


Sofie K. Steinset
Sofie K. SteinsetSofie debuterte på Fyllingsdalen teater da hun var 4 år gammel. Da spillte hun en liten musejente i Hakkebakkeskogen. 8 år senere steg hun igjen opp på scenegulvet som grådverg i «Ronja Røverdatter» (2012) og siden mus i Hakkebakkeskogen (2012) og «En julefortelling» (2012 og 2013).  Sofie har vært i kulissene på teateret i alle år; Hun er lillesøster til Silje og Sturle Bjordal som har vært i teateret i en årrekke.


Hannah Marie Hage
Hannah Marie HageHanna debuterte i Hakkebakkeskogen i høst. Tidligere har hun medvirket i oppsettinger ved Firdalen skole. Hun medvirket også i «En Julefortelling».


Nathalie Lillefjære-Tertnæs
Nathalie_Lillefjere_TertnesNathalie begynte på teaterskolen ved Fyllingsdalen Teater våren 2012, og debuterer som småmus i Hakkebakkeskogen 2012. Siden har hun spilt sirkusartist/barn i Slaraffenland i «Pinocchio» (2013), Kamomilla i «Kardemommeby» (2013) og bybarn i «En julefortelling» (2013).


Maja Fjeldsbø-Marøy 
Maja Fjeldsbø-MarøyMaja begynte ved teateret høsten 2011 og debuterte som skuespiller i Ronja Røverdatter. Da var hun rumpenisse og grådverg.Amalie Knapskog
Amalie KnapskogAmalie er snart ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i en alder av fire år. Da hun var fem år debuterte hun for første gang på scenen under oppsetningen “Reisen til julestjernen”. Siden har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret, bl.a. som mus i «Hakkebakkeskogen», løven i «Kardemomme by», barnehjemsjenten Kate i «Annie» og en av nissens alver i «Jul i Vennebyen». Amalie har også hatt en liten rolle i kortfilmen “Til mamma” da hun var åtte år gammel og var statist i Varg Veum filmen, “Din til Døden”, i en alder av femten måneder.


Sara Øvrebø Jacobsen
S​ara Ovrebo JacobsenSara er tolv år gammel og har vært medvirket på Fyllingsdalen teater i mange år. Med en mor som tidligere var skuespiller ved teateret og i dag er en stor del av produksjonsteamet, så var skuespill et naturlig valg for Sara. Hun har tidligere medvirket i bl.a “Snehvit”, “Ronja Røverdatter”, “Oliver” og “Annie”. Sommeren 2014 medvirket hun også i Krabatene sin oppsetning, “Kaptein Knurr”, i Gamle Bergen.


Kristine Langballe
Kristine LangballeKristine begynte ved teaterskolen 2003 bare 4 år gammel. Hun spilte Molly i Annie 2009 og Ekkorn i Hakkebakkeskogen og mus i Askepott. Ballerina i reisen til julestjernen. Hun har også spilt smånisse i Puttiplott. Kristine er lillesøster til Lene Langballe som spiller Klatremus.


Mathilde Øvrebø Jacobsen
Mathilde Øvrebø JacobsenMathilde startet ved teateret i 2011. Hun har før spilt i Snehvit og Ronja Røverdatter.  Mathilde og Sara er søstre og døtre av Lene Jacobsen som er styremedlem og pådriver ved teateret.


Mie Pedersen Vestreim
Mie Pedersen VestrheimMie er tolv år og har siden 2008 vært aktiv på Fyllingsdalen teater. Hun startet på teaterskolen og medvirket i sin første oppsetning, “Hakkebakkeskogen”, samme år. Siden den gang har hun medvirket i alle stykkene som har vært satt opp ved teateret.