Billetter og reservasjoner


Den blå steinen

Den Blå Steinen er et helt nyskrevet stykke, en hyllest til Bergen og til musikere fra den vakre vestlandsbyen vår. Her får vi høre tolkninger av låter fra et knippe utvalgte bergensartister, med stor variasjon i sjangre og tidsperioder, vevd inn i en helt ny og spennende historie for hele familien.

Vi møter venninnene Renate og Camilla, som gleder seg til sommerferie, sykling, slush og late dager i bergenssolen. Men idyllen blir brutt da de to bestevennene glir fra hverandre, og Camilla finner seg nye venner i gjengen til klassens mest populære jente, Sara. Samtidig har Camillas stefar Espen store planer om å få ordføreren og byrådet med på noen vesentlige endringer i Bergens byrom. Vi blir også kjent med et buekorps bestående av barn som definitivt ikke synes buekorps er verdens kuleste aktivitet, til instruktøren Lars’ store fortvilelse. Vil bergenserne godta forandringene? Vil buekorpset greie å marsjere i takt? Og vil de to gode venninnene finne tilbake til hverandre før sommerferien er slutt?

Passer i utgangspunktet for alle aldre, men tematikken vil nok først og fremst fenge dem fra rundt seks år og oppover.

Manus: Mats Johannessen.

Musikkarr.: Jørn Lavoll.

 

Dette er en talentutviklingsproduksjon, en såkalt «Shakespire-produksjon». Dette er vår betegnelse på produksjoner som har som hovedmål at flere av våre teaterskoleelever skal få prøvd seg på scenen i en oppsetning, sammen med rutinerte, utdannede skuespillere. Vi har fokus på prosessen frem mot premieren, og på at alle medvirkende skal bygge seg opp erfaring og selvtillit som utøver. Vi dyrker frem nye talenter, eller spirer, om du vil. Disse produksjonene har ikke et like stort budsjett som våre hovedoppsetninger, og billettprisen er derfor noe lavere enn normalt. Likevel garanterer vi at små og store, foran og bak scenen, står på og gjør sitt ytterste for å gi publikum en god opplevelse.

17:3030TorsdagMai
15:0002SøndagJuni
17:3004TirsdagJuni
16:3007FredagJuni
.

 Nyheter fra Fyllingsdalen Teater

Vi sender ca 4-5 nyhetsbrev i året. Ikke gå glipp av tilbud og nyheter fra oss.

Meld deg på nyhetsbrevet her

Lik oss på Facebook

Eventim sin kundeservice er

21 959 200

her får du hjelp til

– Bytte billetter (avgift tilkommer)
– Reservere plasser
– Spørsmål om billettportalen

 (Klikk en dato over for å kjøpe billetter nå)

Billettinformasjon

Fyllingsdalen Teater bruker en billettløsning som går via en ekstern aktør – billettlportalen.no. Billetter kjøpt på nett kan mottas på epost, sendes i posten, hentes på Narvesen, 7/11 eller i luken hos oss – helt frem til forestillingen starter.

Husk å oppgi om du har skoletilbud! Reserverte billetter kan hentes og betales på Narvesen frem til en -1- time før forestillingsstart, og i billettluken hos oss frem til tyve -20- minutter før forestilling.

Nummererte billett. Barn under 2år er gratis dersom de sitter på fanget. 

Det tilkommer billettavgift på kr 26,- per billett. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Rullestol med eller uten ledsager

Vi har én rullestolplass på rad 2, som går over sete 11 og 12. Ta kontakt via skjemaet nedenfor dersom du ønsker å reservere rullestolplassen. Vi gjør oppmerksom på at vi kun har plass til én rullestol per forestilling. Denne bør bestilles minst 5 dager før. Dersom brukeren har ledsagerbevis må det informeres om i tekstfeltet.

Ledsagerbevis

Vi aksepterer ledsagerbevis. Billett og ledsagerbillet kan reserveres i skjemaet under. Billetten betales i billetluken på teateret.

Aktivitetskortet

Inntil 2 billetter pr aktivitetskort. Bruk skjemaet under for å reservere billetter. Oppgi navn på korthaver og kortnummer. Aktivitetskort må vises ved billettkontroll.

Hva gjelder henvendelsen?
?
Aktivitetskortet: Gjelder for 2 billetter. Oppgi navnet kortet står på og aktivitetskortnummer Rullestol: Reserver minst 5 dager før forestillingen
Navn
Mobilnummer
Epost
Melding
Captcha
Captcha
?
For å forsikre oss om at du som sender inn beskjed ikke er en "spam-robot", er du nødt til å skrive inn tegnene du ser på bildet i feltet over.