Cirkus Balance Bergen


I 2020 setter vi opp en storslått cirkusforestilling i Bergens storstue, Grieghallen. Elevene ved Cirkus Balance skal medvirke i denne, og dele scene med noen av Amerikas og Europas største unge circkustalenter! Det må derfor påregnes sterk egenmotivasjon fra elevene – her må man jobbe knallhardt for å få de resultatene man ønsker.

Audition 12. mai
Påmelding og mer info: post@fyllingsdalenteater.no

Cirkus Balance er en videreføring av Fyllingsdalen Teater Cirkusskole, som har holdt kurs for barn og ungdom siden 2012. Nå satser vi for fullt, med nytt navn og nytt studio på 500m2 i Damsgårdsveien på Laksevåg!

Cirkus Balance drives av søstrene Jasmine og Jeanette Smørdal, som begge har cirkus i blodet. De er praktisk talt oppvokst i manesjen, med en far som er cirkusdirektør i Cirkus Agora.  

Jasmine og Jeanette trener elevene i en rekke ulike disipliner som trapez, line, tissue(laken), akrobatikk, sjonglering, klovnerier, og diverse annet. Hver utøver får spesialisere seg innen det feltet som passer en best.

Cirkus Balance henter i 2019 inn noen av verdens dyktigste instruktører, blant annet fra anerkjente “Le PeTiT CiRqUe”, som holder til i USA. Vi samarbeider også med den polske cirkusskolen “Ocelot Foundation”.

Cirkus Balance drives med støtte fra Bergen kommune, Fyllingsdalen & Laksevåg kulturkontor, Grieg Foundation m.fl.