Den Lille Prinsen


DLP_banner_930x330px

I dagens samfunn går det fort. Tiden rekker ikke til, og vi gjør alt for å holde hverdagens tette tidsskjema. Vi holder kontakt med venner og kjente og resten av samfunnet via sosiale medier og chat i de korte stundene vi har til overs etter at alle dagens gjøremål er gjort. Vi trenger ikke lenger treffes for å kommunisere. Vi gjør oss opp meninger om andre kun basert på bilder og korte statusoppdateringer. Ikke basert på direkte møter, kroppsspråk og fysisk kontakt. Dermed blir menneskenes fantasi innsnevret og vi glemmer hva som er viktig i livet. Det å se og forstå hverandre på en åpen og ærlig måte.

DLP_A4_skoletilbud

Trykk på bildet for å få skoletilbud.
Vis på mobil eller skriv ut.

Nå måler vi hverandre gjennom statussymboler. Biler, båter og boliger. Jo flere og nyere saker, dessto bedre… Tomhet i en eksistens bygget på materielle verdier og trivialiteter. Det er dette den lille prinsen avdekker i sin reise gjennom universet. Falskheten i de voksnes målestokk for lykke og mening, og som har glemt bort fantasiens kraft. Alle han møter er ensomme midtpunkter på sin egen klode. Den lille prinsen ser verden med ferske øyne og en åpen sjel. Han gir alle en sjanse.

Fortellingen starter i ørkenen. Ørkenen er et åpent landskap der alt kan skje. For flyveren blir møtet med prinsen i ørkenen et vendepunkt. Det er i ørkenen flyveren finner tilbake til seg selv – og prinsen er en hjelper på denne veien. Det er her han blir klar over at menneskets rike hviler i dets indre; det viktige er usynlig for øyet.

Len deg tilbake og åpne ditt hjerte. Kanskje dette blir ett vendepunkt også for deg.

– Tore Christian Sævold , regissør.

Den Lille Prinsen av Antoine de Saint-Exupery
Forestillingen passer ypperlig for barn og voksne fra 5 års alder.
Regi: Tore Christian Sævold

Billetter: Trykk på ønsket dato

[Ba2Xslt tittelfilter=»Den Lille Prinsen» xsltid=»2″ xmlid=»1″ maksantall=»1000″ vistittel=»nei» ]