Cirkus! Cirkus!


CirkusCirkus

Vestlandets egne Cirkusprins Jan Ketil Smørdal feirer i mai sin 50-års dag i Fyllingsdalen Teater med en helt ny forestilling. Flere av artistene Jan Ketil har hatt gleden av å jobbe med i sin lange artistkarriere blir med. Verdensartister som Malte Knapp (Circus, Circus i Las vegas) og sjongløren Mattias Jönsson med flere.

Jan Ketil Smørdal startet sin karriere mellom epletreet og utedoen på gården i hjembygden Nordfjordeid i Nordfjord. Som 15-åring stakk han hjemmefra og fikk engasjement som teltarbeider i Cirkus Arnardo, og senere i Merano der han fikk trene på sine kunster.

Som 24-åring, og allerede etablert artist i Europa, ble han yngste cirkusdirektør gjennom tidende i sitt eget cirkus, Cirkus Agora.

Det har vært oppturer og nedturer i en lang karriere, men en ting er sikkert, Jan Ketil Smørdal er en vaskeekte cirkusdirektør fortsatt – og cirkus skal det bli – i Fyllingsdalen Teater!

Les mer om sirkuslivet til familien Smørdal her

Les om Cirkusskolen vår

Spilles

3. mai 13:00
4. mai 17:00
10. mai 13:00
11. mai 17:00

Kjøp billetter her

Hjertelig velkommen!

 

ba_logo

Sykkelartist Malte Knapp har opptrådt i Nord-Korea og USA, og synes sirkusjubilant Jan Ketil Smørdal er kjempeoriginal. Les mer i BA her.