Hakkebakkeskogen (2012)


I år er det 100 år siden Thorbjørn Egner ble født, og dette skal behørig feires med et festlig gjensyn med dyrene i Hakkebakkeskogen!

Egners fortelling om Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen handler om Klatremus, den vesle musen som egentlig bare ønsker å slappe av og gjøre minst mulig, hans venn Morten Skogmus, som er opptatt av at alle dyrene skal ha det bra og ikke trenge å være redd for å bli spist opp, Mikkel Rev som som helst ønsker å nettopp spise opp de små dyrene i skogen, og mange mange flere dyr, både store og små.

Mikkel Rev og Klatremus

Mikkel Rev og Klatremus

Egners fortellinger er tidløse, og går aldri av moten. Fyllingsdalen Teater introduserer nå fortellingen til en ny generasjon, samtidig som forestillingen er et kjærkomment gjensyn for dem som har sett den før. Forestillingen ble spilt 15. september til 21. oktober 2012, med fire forestillinger i uken. Med blant andre Lene Langballe som Klatremus, Ronnie Mega Herdlevær som Mikkel Rev og Andreas Bjørkhaug som Morten Skogmus. Regi er ved Ronnie Mega Herdlevær.


Les om rollene:

[catlist name=hakkebakkeskogen-2012 numberposts=25]

 

Les hva media skrev: