Hakkebakkeskogen


Klatremus elsker å synge, leke og å bli kjent med nye dyr og mennesker! I 2012 kom han til Fyllingsdalen teater og da møtte det opp store og små fra langt og fjernt. Til den dag i dag har aldri det vært så mange flotte folk innom det lille teateret i Fyllingsdalen. Det ble ny publikumsrekord!

Skoletilbud: Klikk for større bilde og skriv ut eller vis på mobil.

Skoletilbud
Klikk for større bilde.
Skriv ut eller vis på mobil.

Nå har det gått 3 lange år og klatremus er helt sprekkeklar for å få komme tilbake! Men han er selvsagt ikke alene, med seg har han alle vennene sine fra Hakkebakkeskogen. Og begynner de å gå nå, så rekker de akkurat å komme tidsnok til Bamsefar sin 50års dag! Da blir det fest og alle som kan følge skogens regler er invitert.

Men når alle dyrene drar til Fyllingsdalen for å feire Bamsefar sin bursdag, hvem skal da Mikkel rev stjele mat fra? Han kommer nok han også, vi får bare håpe han lærer å oppføre seg og ikke spiser opp alle de andre dyrene!

«Klatremus og de andre dyrene i hakkebakkeskogen» er en forestilling av Thorbjørn egner med et budskap om å skape harmoni og samhold. I vår produksjon vil vi videreformidle dette budskapet med sang, dans og humor som passer for både store og små.

Som regissør for forestillingen har vi hentet inn Ann-Terese Aasen som hadde sin regissørdebut ved teateret i «Oliver!». Hun har i tillegg en solid utdanning som koreograf og mange kritikerroste forestillinger bak seg.

I skuespillerlisten har vi en god blanding av husets veteraner og unge stjernespirer. Felles for dem alle er at de står ovenfor en beinhard periode med hardt arbeid for å gi publikum et skikkelig fyrverkeri av en forestilling!

 

Billetter

 

Medvirkende

 

Regi:
Ann-Terese Aasen

AnnTereseAasen 1500x1000Ann-Terese Aasen er koreograf og regissør, med flere kritikerroste forestillinger bak seg. Hun er utdannet danser ved London Studio Centre, samt studert ledelse av film-, TV- og sceneproduksjoner ved BI. Hun har  i over 10 år jobbet som koreograf, danser, regissør, pedagog og produksjonsleder. Les portrettet av Ann-Terese her.

 

Musikalsk ansvarlig:
Even Johannesen

Even Johannesen

Regiassistent:
Jasmine Smørdal

Jasmin Smørdal

Mikkel:

Alexander Berg Peschina
Alexander Berg PeschinaAlex har vært ved teateret siden 2003 og har medvirket i nesten alle forestillinger siden. Han hadde sin første rolle som Petter Pinnsvin i Hakkebakkeskogen. Siden har han gjort roller som Ole og senere greven i «Reisen til julestjernen», prins i Askepott, Oliver Warbucks i Annie, Dengus i «Jul i vennebyen», for å nevne noe. Han er også husets lysdesigner og er teknisk ansvarlig for alle forestillingene våre. Nå gleder han seg til rollen som Mikkel i Hakkebakkeskogen.

Klatremus:

Iben Pedersen Vestreim
Iben VestrheimIben er seksten år, men har allerede rukket å være aktiv på Fyllingsdalen teater i tolv år. I en alder av fire år debuterte hun på scenen og har siden den gangen deltatt i alle produksjonene ved teateret. I tillegg til sitt engasjement innenfor barneteater, har Iben medvirket i begge ungdomsforestillingene satt opp av Bergen Teater Ungdom (BTU) ved Fyllingsdalen teater. Nå sist aktuell som Wendla Bergmann i produksjonen Våryr (Spring Awakening). Iben har også spilt inn en kortfilm i regi av Vestnorsk filmsenter og hun går på dramalinjen på Fyllingsdalen vgs. På fritiden deltar hun på Fyllingsdalen teater sin teaterskole.

Morten Skogmus:

Simen Christophersen Olerud
Simen Christophersen OlerudSimen Christophersen Olerud er bare 12 år, men har allerede rukket å medvirke i mange av oppsetningene på Fyllingsdalen teater. Med roller som «Tommy» i «Folk og Røvere i Kardemommeby» (2013), Charles Dickens følgesvenn «Marty» i «En Julefortelling» (2013), lurendreieren «Dodger» i «Oliver Twist» (2014) og tyven Dunder i Pippi (2015) har Simen mye erfaring. I tillegg til sitt engasjement på Fyllingsdalen teater, så har Simen spilt skoleteater på Bjørndalsskogen skole, samt gått et år på teater og tverrfaglige kulturfag ved Bergen kulturskole.


Markus Barsnes Torvik
Markus Barsnes TorvikMarkus er ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i 2011. Samme år som han medvirket i sin første oppsetning, Ronja Røverdatter. Etter dette har han medvirket i de fleste oppsetningene på teateret, bl.a “Hakkebakkeskogen”, “En julefortelling”, “Annie”, og “Oliver Twist” Han var brumlemann i «Hakkebakkeskogen» og Lille Tim i «En julefortelling».
Markus sin interesse for skuespill startet etter å ha sett Hakkebakkeskogen som liten, etter dette fant de teaterskolen ved Fyllingsdalen teater og skuespillerfrøet var sådd.

Bestemor:

Synne Odland Aase
Synne Odland AaseSynne er 12 år og har allerede utmerket seg innenfor teater og dans. Hun har også erfaring fra radioreklamer, kortfilmer, TV reklame og diverse andre småting. Hun startet ved Fyllingsdalen Teater i en alder av 4 år, som mus i Askepott. Etter dette var det gjort, Synne var frelst. Hun har siden spilt i det meste av oppsetninger her, bortsett fra når hun har vært tilknyttet DNS.
Synne har spilt på flere scener i Bergen: Den Nationale Scene, Grieghallen, Fyllingsdalen Teater, Gamle Bergen, Barnas Hus, Fana Kulturhus og Forum Scene.
Hun har bl.a medvirket i Hellemyrsfolket på DNS 2014, Robin Hoods Hjerte på DNS 2013, Fanny og Alexander på DNS 2012, 5 år i Putti Plutti Pott i Grieghallen hvorav de 3 siste i hovedrollen som Putti Plutti Pott, 2 år i Kaptein Knurr og Mareminemysteriet i Gamle Bergen hvorav 2014 i hovedrollen som Baldrian. Nå sist som apen Herr Nilsson i vår oppsetning «Pippi». Hun har også opptrådt på Raftoprisutdeling på DNS 2014, spilt inn radioreklamer på Radio1 for Vitek og Åsane Storsenter.
I tillegg til sin interesse for teater har Synne en lidenskap for dans. Hun har vært innom flere stilarter, men har nå landet på ballett og Freestyle Discojazz. I 2014 tok hun en 1 . og en 2. plass i NM i sin klasse. (foto:Helge Aspevik)

Bakermester:

Arild FesteArild von Feste
Arild von Feste debuterte på Fyllingsdalen teater som “Herr Buldre” i “Oliver Twist”, høsten 2014. Han hadde også et lite vikariat som ordfører under «Jul i Vennebyen”, julen 2014. I «Pippi» spilte Arild den klumsete tyven Blom og Kaptein Langstrømpe. Tidligere har Arild spilt teater i hjembygden, i Bergen og i Trondheim. Han har også gått på dramalinjen ved Fyllingsdalen vgs og studert drama/teater ved NTNU i Trondheim.

Bakergutt:

Mats Johannesen
Mats JohannesenMats ble tilknyttet teateret i 2010, da som lydmann for forestillingen Aladdin. Han ble deretter engasjert som assisterende instruktør ved teaterskolen og fikk en fast plass som lyd/lysmann ved teateret. Siden den gang har han vært en gjenganger på teateret og har bidratt til forestillinger både på og av scenen.

Kråke-Per:

Ane Hundven
Ane HundvenAne har spilt teater siden hun var åtte år, i mange år var hun tilknyttet kulturskolen og var med på flere oppsetninger her. Hun har også vært med i Plutti Plutti Plott først som små nisse og året etter som Caroline. I tillegg har hun vært med oppsetninger på Dns, i Snødronningen og Hellemyrsfolket. Første gang Ane spilte på Fyllingsdalen teater var i 2014 i Annie hvor hun spilte barnehjemsbarnet July.

Petra Pinnsvin:

Oda Margrethe Langholm
Oda Margrethe LangholmOda er 14 år. Hun har gått på teaterskolen siden våren 2014 og vært med i Oliver Twist. Før dette har Oda gått på teaterskole ved kulturskolen i fem år. Utenom teater driver Oda med rytmisk gymnastikk, noe hun har holdt på med i fire år.

Elgen:

Oddvin Andre Bruntveit Fosen
Oddvin Andre Bruntveit FosenOddvin er Fjorten år gammel og har gått på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2010.
I en alder av åtte år sto han på scenen for første gang under oppsetningen “Askepott» (2010). Siden den gang har han medvirket i samtlige av oppsetningene som har vært satt opp, bl.a «Reisen til Julestjernen», “Ronja Røverdatter”, “En julefortelling”, “Hakkebakkeskogen”, “Annie” og “Oliver Twist”. Oddvin har stort engasjement på Fyllingsdalen teater og har også flere oppgaver bak scenen.

Mannen:

Kim Fagerheim
Kim FagerheimKim er 21 år og født og oppvokst i Bergen. Han har studert 3 år på dramalinjen, Fyllingsdalen Videregående Skole, og 1 år på Rampelys Scene, Solborg Folkehøyskole. Opp gjennom årene har han spilt roller som Hattemakeren fra Alice i Eventyrland, Tobias fra Kardemommeby, og Edna fra musikalen Hairspray. Kim liker best å jobbe med komiske karakterer, og fant virkelig gleden med å spille da han fikk rollen som Hattemakeren. For øyeblikket jobber Kim i barnehage.

Konen:

Kristine Alida GronsdalKristine Alida Grønsdal
Kristine (19) har akkurat fullført dramalinjen på Fyllingsdalen VGS og hun har spilt teater siden hun var 12. Hun var første gang med i et stykke hos oss som barnehjemsbarn i Oliver Twist høsten 2014 og deretter som sjefs-alv i «Jul i vennebyen». Kristine har desuten spilt i 2 reklamefilmer.

Ugle:

Ida Ødven Knutsen
Ida Ødven KnutsenIda er tolv år gammel og debuterte på scenen på Fyllingsdalen teater under oppsetningen “Annie” i 2014, hvor hun spilte barnehjemsbarnet “Duffy”. Hun har også medvirket i “Putti Plutti Pott” som nissen “Sylte”. I tillegg hadde hun rollen «Annika» i «Pippi Langstrømpe» her på Fyllingsdalen i vår. Ida er elev ved teaterskolen ved Fyllingsdalen Teater og går i tillegg ukentlig til sangpedagog. Ved siden av sin interesse for sang og teater, spiller Ida piano og gitar.

Bamsefar:

Kim Kvamme
Kim KvammeKim fullførte sin skuespillerutdannelse ved Norsk Skuespillerinstitutt våren 2014. I tillegg til å spille bamsefar i Hakkebakkeskogen er han også og se i barneforestillingen ”Når blir det snart?”. Her er han både produsent og skuespiller. Han har det siste året jobbet som skuespiller i Bergen hvor han har blant annet jobbet ved Fyllingsdalen teater, Den Nationale Scene, Vestlandske Teatersenter han var også å se i spillefilmen Kampen Om Klasserommet av Trygve Hagen som nylig hadde sin kinopremiere i Oslo.

Bamsemor:

Charlotte Faaberg-Johansen
Charlotte Faaberg-JohansenCharlotte entret scenen på Fyllingsdalen teater for første gang under “Annie”, våren 2014. Inspirert av datterens debut på teateret, våget hun seg på audition og fikk rollen som Mrs. Green (tjener), Boylansister og byfolk. Etter Annie gikk hun videre til å spille Fru Himmelseng i «Oliver», »Mor (Kristin)» i Jul i Vennebyen og skolefrøken og sjørøver i «Pippi».
Charlotte har også jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har stemmen til «Eva» i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet» på NRK Super. Hun har også medvirket som statist i den italienske storfilmen Quo Vado.
Charlotte har bakgrunn som sportsdanser og var i verdensklasse som junior. I tillegg har hun drevet en del med show og reiste blant annet rundt i halvannet år over hele USA og Europa med gruppen “Up With People”


Silje Bjordal
Silje BjordalSilje begynte ved teateret i 1996 og har hatt en rekke roller. Hun har spillt blant annet Petrine/Heks (Reisen til julestjernen), Anastasia (Askepott), Karius (Karius og Baktus), Mor til Alladin (Alladin), Bamsemor/Konen på gården (Hakkebakke), Bettan (Karlson på taket), Fru Bastian/Baker (Folk og røvere i Kademomme by), Ole Brumm, Katten (Pinochio), Fru Prysselius (Pippi). Høsten 2012 gjorde Silje comback som Bamsemor, etter 3 år med pause fra scenen. Etter dette har vi møtt henne som Tante Sofie i «Kardemomme by» (2013) og fru Cratchit i «En julefortelling» (2013). Silje er også en av ildsjelene på teateret og bidrar blant annet med markedsføring.

Brumlemann:

Vilde Barsnes Torvik
Vilde Barsnes TorvikVilde (7) begynte ved vår teaterskole i 2013. Hun har en bror som har vært med ved teateret flere år og dessuten en far som har engasjert seg. Derfor har hun sett de fleste forestillingene ved Fyllingsdalen Teater de siste årene. Hun debuterte i juleforestillingen «Jul i Vennebyen» 2014.


Hanna Sedzielowska-Rønshof
Hanna Sedzielowska-RønshofHanna er syv år gammel og begynte på teaterskolen ved Fyllingsdalens teater i januar 2015. Hun likte seg godt og var på audition for en rolle i Hakkebakkeskogen før sommerferien. Hun var heldig og fikk rollen som Brumlemann. Nå øver hun på scenen sammen med alle de andre som skal være med. Hun har fått mange nye venner ved teateret og gleder seg til premieren i høst.

Stabbursmus:

N​ina Martine Borlaug Gudim
N​ina Martine Borlaug GudimNina Martine er elleve år gammel og har vært elev ved teaterskolen på Fyllingsdalen teater siden høsten 2012. Hun har medvirket i en rekke oppsetninger ved teateret, bl.a “En julefortelling”, “Pinocchio”, “Oliver Twist” og “Jul i Vennebyen”. I 2013 spilte hun rollen som “Kamomilla” i oppsetningen “Folk og røvere i Kardemommeby”. Tidligere har Nina Martine drevet med både dans, sang, karate og svømming, men dette er lagt på hyllen for hennes største interesse ­ teater.

Hannibal:

Christopher Cardoso
Christopher CardosoChristopher har med Hakkebakkeskogen, sin debut hos Fyllingsdalen Teater i høst. Han har sitt hovedvirke innen breakdance og dans. Han fullførte videregående på fyllingsdalen sin dramalinje i 2011, og har etter dette jobbet aktivt som frilans danser og skuespiller. Han er medlem i breakdans gruppen Artos, hvor han jobber med egne produksjoner. Han har også lenge jobbet med dansegruppen Absence Crew som fast vikar under ulike show og arrangementer, og har bland annet vært med på DKS turneen «askeladden på nye eventyr». I 2012 vant han sammen med Absence Norges mesterskapet i breakdance. Han har fått gleden av å medvirke i oppsetninger i regi av blant annet Hordaland Teater, DNS, Vestlandske Teatersenter, Ole Bull Scene og Festspillene i Bergen. Han har også medvirket i en rekke tv opptrendener på Gullruten, Spellemannsprisen, VG lista turneen, Allsang på grensen, reklamer og musikkvideoer. Han blir å se som vikar i den nye forestillingen til Absence «Norr» som har sin premiere på DNS i høst, og som karakteren «tvilling» i årets «Jul i Blåfjell» ved Arna og Fana kulturhus.

Ekorn:

Malin Lønøy Olsen
Malin Lonoy OlsenMalin er elleve år og har vært elev på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2013. Interessen blomstret med en gang og siden da har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret. Tidligere har Malin danset ballett og deltatt på danseforestillinger i Grieghallen med Åsane balettskole. Hun har også sunget i kor, en interesse hun tar med seg inn i teateret.


Emilie Faaberg-Johansen
Emilie Faaberg JohansenEmile er elleve år og har vært elev ved teaterskolen på Fyllingsdalen teater siden høsten 2012.
I 2013 debuterte hun på scenen som bybarn i “Folk og røvere i Kardemommeby” og da var det gjort. Emilie var bitt av teaterbasillen. Siden har hun medvirket i alle barnestykkene som har blitt satt opp på teateret. Hun har spilt bybarn i «Annie» og «En Julefortelling», barnehjemsbarn i “Oliver”, skoleelev i «Pippi» og “Mia” i publikumssuksessen “Jul i Vennebyen”.
I tillegg til teateret har Emilie jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har en av hovedrollene- «Mia», i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet», på NRK Super.
Hun har også vært statist i et par kortfilmer.


Mie Pedersen Vestreim
Mie Pedersen VestrheimMie er tolv år og har siden 2008 vært aktiv på Fyllingsdalen teater. Hun startet på teaterskolen og medvirket i sin første oppsetning, “Hakkebakkeskogen”, samme år. Siden den gang har hun medvirket i alle stykkene som har vært satt opp ved teateret.


Mia Eide Dahling
Mia Eide DahlingMia er tolv år, og startet ved Fyllingsdalen teaterskole høsten 2012. Siden den gang har hun medvirket i en rekke oppsetninger ved teateret: I «En julefortelling” og “Pinocchio” som bybarn, i «Annie» som barnehjemsbarnet «Tessie», i “Jul i Vennebyen” som alv, og i «Pippi» som sjørøver/elev. Høsten 2013 medvirket Mia i “Robin Hoods hjerte” som «Sarah» ved Den Nationale Scene. Hun har også medvirket i Krabatene sin oppsetning “Kaptein Knurr” i Gamle Bergen, sommeren 2014.


Jakob Husa Moldestad
Jakob Husa MoldestadJakob er tolv år og har spilt i spillefilmen Vegas (2009) som lillebroren, Daniel. Han har spilt i to reklamefilmer, fire kortfilmer med film­ og TV­produksjonsstudenter ved Universitetet i Bergen og kortfilmen Brødre med regissør Andreas Hauknes Reksten. Han begynte på teaterskolen januar 2013 og har siden det vært med på Fyllingsdalen teater i En julefortelling som unge Scrooge, Annie som byfolk, Oliver Twist som Oliver, Jul i Vennebyen som Morten og Pippi som skoleelev.


Nikolai Haaland
Nikolai HaalandNikolai er 13 år gammel og startet i 2014 på Circus skole ved Fyllingsdalen teater. Etter en flott avslutningsforestilling med Circus skolen fikk Nikolai spørsmål om å komme på audition for oppsetningen “Oliver Twist”. Han gjorde en god audition og det førte til at han medvirket i “Oliver Twist”, høsten 2014. I Pippi (2015) var han Tommy. Tidligere har Nikolai gått på drama ved Kulturskolen i Bergen og har i tillegg gått på dansekurs.


Marius Nordås Riisnæs
Marius Nordås RiisnæsMarius er en av de som har vært lengst ved Fyllingsdalen Teater og har greie på det meste når det gjelder teateret vårt. Han debuterte i 2008 som bybarn i «Pinocchio». Siden har han vært med i de aller fleste stykkene ved Fyllingsdalen Teater: Han har spilt bybarn i «Pinocchio» (2008 og 2013) / bybarn(2008) / Silius(2010) / Tommy(2013) i «Kardemomme by», Statist (2008 og 2009) / skogsnisse/julegaven/sirkusdirektør(2010) i «Reisen til Julestjernen», Prinsen som barn i «Tornerose» (2009),  barn under broen i «Annie»(2009),  Brumlemann(2009) / Bakergutt (2012) i «Hakkebakkeskogen», narr/mus i «Askepott» (2010), statist i «Alladin»(2010), liten fugl i «Snehvit»(2011), Borkarøver/grådverg/rumpenisse i «Ronja Røverdatter»(2012) og bybarn i «En julefortelling» (2012 og 2013).
I 2013 debuterte Marius på DNS i rollen som Jethro i «Robin Hoods». Ellers har han vært med på TV`2s innspilling av mitt lille land og reklamefilm for MX Sport.


Amalie Knapskog
Amalie KnapskogAmalie er snart ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i en alder av fire år. Da hun var fem år debuterte hun for første gang på scenen under oppsetningen “Reisen til julestjernen”. Siden har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret, bl.a. som mus i «Hakkebakkeskogen», løven i «Kardemomme by», barnehjemsjenten Kate i «Annie» og en av nissens alver i «Jul i Vennebyen». Amalie har også hatt en liten rolle i kortfilmen “Til mamma” da hun var åtte år gammel og var statist i Varg Veum filmen, “Din til Døden”, i en alder av femten måneder.


Sigbjørn Revheim Svellingen
Sigbjørn Revheim SvellingenSigbjørn er tolv år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater, våren 2010. Han debuterte på scenen høsten samme år, i oppsetningen “Folk og røvere i Kardemomme By”. Samme høst spilte han også smånisse og skogsnisse i “Reisen til julestjernen”. Siden den tid har han medvirket i flere oppsetninger ved teateret, bl.a “Ronja Røverdatter”, “Pinocchio” “En julefortelling” og “Annie”. Våren 2015 spilte han skolebarn og byfolk i “Pippi Langstrømpe”.


Sebastian Golinveaux
Sebastian GolinveauxSebastian er 14 år gammel og har siden 2013 vært elev på teaterskolen ved fyllingsdalen teater.På den tiden har han rukket å vært med i flere oppsetninger,bl.a «En julefortelling»,»Annie»,»Oliver» og «Pippi langstrømpe» hvor han spilte Tommy.


Annabel Berge Nilsen
Annabel Berge NilsenAnnabel er 11 år gammel, og dette er hennes debut på Fyllingsdalen teater. Hun begynte på Fyllingsdalen teaterskole vinteren 2015. Hun har alltid hatt en stor interesse for musikk, dans og drama, og har gått til sangpedagog i kulturskolen i Knarvik siden hun var 6 år gammel. Hun har også gått på hiphop kurs ved Bergen dansesenter i 2 år, og går på dramaskolen i Knarvik siden 2014. Her har hun vært med på ulike skoleoppsettninger som bl.a Annie.

Dansemus:

Leah Heldal
Leah HeldalLeah er 8 år og har gått på teaterskole siden høsten 2014. Dette er første gang hun er med i et stykke på teateret. Hun har elsket teater siden hun var liten og alltid likt å opptre med sang og dans.


Shanti Golinveaux
Shanti GolinveauxShanti er 11 år og har vært elev på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden høsten 2013. Hun har tidligere medvirket i «Annie»,»Oliver» og «Pippi langstrømpe».


Louisa Moi
Louisa MoiLouisa er 8 år. Hun har vært elev ved teaterskolen siden høsten 2014. Hakkebakkeskogen er hennes første forestilling ved teateret. Louisa liker å synge, og har tidligere vært medlem av Fyllingsdalen barnegospel.


Eir Bjorøy Rauø
Eir Bjorøy RauøEir er 7 år og ble bitt av teaterbasillen da hun så forestillingen Pinocchio i 2013. Hun begynte på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater høsten 2013 og debuterte på scenen som fattigbarn i “Annie” i 2014.


Ada Heiberg-Andersen
Ada Heiberg-AndersenAda er åtte år og har gått på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2013. Hun debuterte som skuespiller i Pippi Langstrømpe (2015). I tillegg til sin interesse for teater, så synger Ada i Jordbærhagen Barnegospelkor og deltar på teaterkurs i regi av SFO på Skeie Skole.


Elise Furnes
Elise FurnesElise Furnes er 6 år og har vært elev ved teaterskolen i Fyllingsdalen i et år. Elise har helt siden hun var liten elsket å opptre og har hatt mange forestillinger for familie,venner og barnehage. Etter å ha sett omtrent alle oppsetninger på Fyllingsdalen teater er det nå endelig hennes tur til å være med på scenen.


Marcus Haukland
Marcus HauklandMarcus er 9 år og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater høsten 2014. Marcus debuterer i denne høstens Hakkebakkeskogen oppsetning.


Elena T Polden
Elena T PoldenElena er 11 år og startet på teaterskolen i 2014. Elena har alltid elsket å ha forestillinger for familie, venner og barnehage/skole, så hun gleder seg stort til å være med i Hakkebakkeskogen.


Guro Oma
Guro OmaGuro (9) har deltatt blandt annet på oppsetninger av Ronja Røverdatter og Pinocchio på Fyllingsdalen teater, og har en stor interesse for musikk, dans og drama. Hun har spilt i korps i tre år. Guro har deltatt aktivt i Bjørndalsskogen skole sine teateroppsetninger, og synger i skolekoret ved skolen.


Solveig Oma
Solveig OmaSolveig (11) debuterte på Fyllingsdalen teater i en alder av fire år, som yngste i ensemblet av barnehjemsbarn under oppsetningen av «Annie» 2009. Siden den gang har Solveig deltatt på en rekke oppsetninger ved Fyllingsdalen teater (Hakkebakkeskogen, Askepott, Snehvit, Oliver Twist, Pinocchio m.m). Ved siden av Fyllingsdalen teater har Solveig deltatt i flere av Bjørndalsskogen skole sine kor og teateroppsetninger, herunder hovedrolle i «Jakten på selvtilliten» i 2010. Interessen for musikk, sang og drama er stor, og en stor del av tiden utenom teater bruker Solveig på å synge i skolekor og spille kornett i korps.


Iris Næss
Iris NæssIris (10) sitt første møte med teater var som 5-åring, gjennom Minken Fossheim sin teaterskole i Oslo.
Senere flyttet hun til Bergen, og fikk sin scenedebut som barnehjemsbarn i ‘Annie’. Videre spilte hun rollen som ‘Sonja’ i oppsetningen ‘Da julenissen tok Bybanen’, ved Fana kulturhus. I fjor startet hun på teaterskolen ved Fyllingsdalen Teater, og dette er første oppsetning hun er med på ved dette teateret. Foruten drama, er Iris veldig glad i å synge og danse, og har skrevet flere sanger som hun har satt melodi til.


Elida Tresnes Rognsvåg
Elida Tresnes RognsvågElida startet som elev ved Fyllingdalen Teaterskole i 2014. Hun har tidligere spilt teater som elev ved Overseas Family school i Singapore,hvor hun fikk undervisning i teaterfag i ett år, hun deltok der i skolens oppsetninger og har også fungert som med-konfransier ved skolens arrangement i forbindese med den internasjonale FN dagen.


Maja Pedersen
Maja Pedersen ArnesenMaja er 8 år og har gått på Fyllingsdalen teaterskole siden høsten 2013. I fjor var hun med i Vennebyen som bybarn, har hatt rollen som Fru Bastian på skoleteateret og er nå med i Hakkebakkeskogen som dansemus. Hun liker å være aktiv og elsker å stå på scenen. Ved siden av teateret spiller Maja også fotball.