Hakkebakkeskogen Ekstraforestillinger


Mikkel Rev og Klatremus

Mikkel Rev og Klatremus

Da Fyllingsdalen Teater satte opp Egners «Hakkebakkeskogen» høsten 2012 hadde denne oppsetningen alene over 5000 besøkende. På slutten spilte vi for fulle hus og det var nesten umulig å få billetter. Teatersjefen fikk utallige telefoner og ønsker om at teateret skulle sette opp sHakkebakkeskogen på nytt. Det gjorde vi: Hakkebakkeskogen gikk igjen for nesten fulle hus 11.-28. april. Vi avsluttet det hele med en «Grand Finale» da vi flyttet hele forestillingen til Os. Den aller siste forestillingen for denne gang ble spilt på Oseana Kulturhus 5.mai.

«Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen» handler om Klatremus, den vesle musen som egentlig bare ønsker å slappe av og gjøre minst mulig, hans venn Morten Skogmus, som er opptatt av at alle dyrene skal ha det bra og ikke trenge å være redd for å bli spist opp og Mikkel Rev som helst ønsker å spise opp alle de små dyrene i skogen.

Egners fortellinger er tidløse, og går aldri av moten. Fyllingsdalen Teater introduserer nå fortellingen til en ny generasjon, samtidig som forestillingen er et kjærkomment gjensyn for dem som har sett den før. Forestillingen spilles på teateret 11.-28. april, med fire forestillinger i uken. Med blant andre Lene Langballe som Klatremus, Ronnie Mega Herdlevær som Mikkel Rev og Andreas Bjørkhaug som Morten Skogmus. Regi er ved Ronnie Mega Herdlevær.

Les mer om rollene:
[catlist name=hakkebakkeskogen-2012 numberposts=17]