Samarbeidspartnerene våre


NFTUten samarbeidspartnerene våre ville det ikke vært mulig å drive Fyllingsdalen Teater. Det er godt å ha et knippe firma i ryggen som støtter oss i den jobben vi gjør. De har sett verdien av at barn og ungdom får lov til å utvikle talent, kreativitet og samarbeid gjennom en teaterskole og at de deretter får lov til å bruke dette på en scene i lag med profesjonelle skuespillere. De har også sett verdien av at Fyllingsdalen har sitt eget teater og at dette teateret er det mest aktive barneteateret i Hordaland. At tusenvis av barn (og voksne) får lov til å oppleve forestilling på forestilling med magi skapt av barn.
Ikke bare ser de verdien av alt dette, de er også i stor grad en del av det.  Det får vi erfare både når vi har nye prosjekter og i den daglige driften. Dette gir oss et større handlingsrom til å sette opp stykkes som gleder, engasjerer og som får publikum til å reflektere.. Her er noen av de mange samarbeidspartnerene vi har:

sartorSartor
Jevnlig reiser teatergjengen til Sartor Senter og viser frem smakebiter av det vi gjør. Dette er verdifullt både fordi vi ønsker å vise frem stykkene, men også fordi det blir en begivenhet for små og mellomstore skuespillere. Det er også godt å få gitt noe tilbake i form av glede og spenning til kjøpesenterets kunder. Vi blir alltid tatt godt i mot på Sartor – Gjerne med kakao og brus.

 

dnv glDNV GL AS
Teaterbygningen kan ha bortimot 200 gjester og mye elektrisk utstyr. Da blir brannsikkerhet, elektrisk annlegg, rømningsveier og sikring viktig. For oss er det derfor svært viktig å ha tilgang på den kompetansen DNV GL innehar.

 

sk-logoSKTeknikk
Pressen sier at teateret har beveget seg lysår i forhold til lys og lyd. Dette hadde nok ikke vært lett uten hjelp fra SKTeknikk. En av teaterets ildsjel og skuespiller jobber hos SKTeknikk og ellers jobber firmaet tett med oss under produksjonene.

 

advocatAdvokathuset
Å endre Fyllingsdalen Teater fra et privateid selskap til en stiftelse har innebært mye juss , søknader, avtaler og annen advokatjobbing. Dette hadde ikke vært mulig uten husadvokaten vår. Han er dypt involvert, sitter som styreleder og har hjertet sitt i teateret.

 

mekkMekk
For å bygge kulisser trenger man store mengder verktøy, skruer, beslag og mye annet. Det er midt i blinken for oss å samarbeide med et selskap som Mekk.

 

Ramboll-logoRambøll
Nylig har vi fått enda et medlem i vår lille familie. Rambøll er hjertelig velkommen og det betyr mye at også de mener at det er verdt å støtte teateret i Fyllingsdalen.

 

bt_logoBergens Tidende
Vi er avhengig av at oppsetningene våre blir kjent. Redaksjonell omtale får vi i mange aviser, men Bergens Tidende er med å skape blest utover dette gjennom arrangement annonsering og BT-kortet. Vi når da ut til et stadig større publikum og gjennom annonseavtale får vi ytterligere drahjelp.

 

Fyllingsdalen Teater er så mye mer enn et bygg i Fyllingsdalen. Det er også alle som er knyttet til teateret: Ansette, dugnadsfolk, skuespillere, teaterskolelærere OG samarbeidspartnere. Vi er så heldige at alle disse gruppene brenner for teateret i dalen og bidrar til at vi fortsatt skal ha et fantastisk barne og ungdomsmiljø og for at vi skal fortsette å skape magi på scenen.