Skuespillere i «En julefortelling»


Her er noen av over 40 skuespillere som er med å spille i «En julefortelling».

Charles Dickens og Marty

Marty

Simen Christophersen Olerud
Simen Christophersen OlerudSimen Christophersen Olerud er bare 12 år, men har allerede rukket å medvirke i mange av oppsetningene på Fyllingsdalen teater. Med roller som «Tommy» i «Folk og Røvere i Kardemommeby» (2013), Charles Dickens følgesvenn «Marty» i «En Julefortelling» (2013), lurendreieren «Dodger» i «Oliver Twist» (2014) og tyven Dunder i Pippi (2015) har Simen mye erfaring. I tillegg til sitt engasjement på Fyllingsdalen teater, så har Simen spilt skoleteater på Bjørndalsskogen skole, samt gått et år på teater og tverrfaglige kulturfag ved Bergen kulturskole.

Charles Dickens

Sturle BjordalSturle Bjordal
I en alder av åtte år debuterte Sturle på scenen for første gang, scenen var på Fyllingsdalen teater og forstillingen var Pippi Langstrømpe. Siden den gang har han vært fast inventar på teateret og har medvirket i de fleste oppsetninger. I 2011 og i 2014 medvirket han som “Knut” i det kritikkerroste stykket “Et bedre sted” og som røver i “Ronja Røverdotter” på Den Nationale Scene.
Når Pippi Langstrømpe settes opp på Nye Fyllingsdalen teater denne gang står ikke Sturle på scenen som skuespiller, men som regissør. Og det for første gang.
Han har tatt fatt på denne oppgaven med stor ydmykhet og en god porsjon nerver.
Prøvene er nå kommet godt i gang og Sturle har satt sammen et ensemble med krutt i. Han kan love en forestilling med mye latter, akrobatikk og haugevis av talent.
Vi gleder oss til premiere 26 februar!

Ebenezer Scrooge og familien hans

Ebeneser Scrooge

Kent Ove Eide
Kent Ove EideKent Ove hadde sin teater debut på vår scene i 1987 da han spilte i Annie. Frem til 1995 spilte han et 20-talls roller for Fyllingsdalen Teater som prinsen i «Snehvit» (1988), blikkmannen i «Trollmannen fra Oz» (1988), Bestefar Joe i «Charlie og sjokoladefabrikken» (1991), Bakermester Harepus i «Dyrene i Hakkebakkeskogen» (1992), Baloo i Jungelboken (1993) og Tobias i tårnet i «Folk og røvere i Kardemomme by» (1995). På andre scener har Kent Ove blant annet spilt Kong Johan i «Robin Hood» for Sydvesten Teater (2006). Han har spilt politimester i «Jakten på juleskurken» (2004), Onkel Gullik i «Kaptein Knurr» (2009-10-11) for Krabatene og Ekko Ekko (2004) / Erke (2005) i «Jul i Blåfjell» for Motivation Entertainment. I 2011 spilte Kent Ove gengangeren i «Gengangere» for Den Nasjonale Scene og der har han også hatt en rekke mindre roller og statistoppgaver. Innen film har Kent Ove spilt i Heksene av Roald Dal for Jim Henson production (1986), tannlege i «Bare på jobb» (2003) og dessuten småroller innen TV (i «Midt i smørøyet» og «Syv søstre»).

Ebeneser Scrooge (som barn)

Jakob Husa Moldestad
Jakob Husa MoldestadJakob er tolv år og har spilt i spillefilmen Vegas (2009) som lillebroren, Daniel. Han har spilt i to reklamefilmer, fire kortfilmer med film­ og TV­produksjonsstudenter ved Universitetet i Bergen og kortfilmen Brødre med regissør Andreas Hauknes Reksten. Han begynte på teaterskolen januar 2013 og har siden det vært med på Fyllingsdalen teater i En julefortelling som unge Scrooge, Annie som byfolk, Oliver Twist som Oliver, Jul i Vennebyen som Morten og Pippi som skoleelev.

Jane

Sara Øvrebø Jacobsen
S​ara Ovrebo JacobsenSara er tolv år gammel og har vært medvirket på Fyllingsdalen teater i mange år. Med en mor som tidligere var skuespiller ved teateret og i dag er en stor del av produksjonsteamet, så var skuespill et naturlig valg for Sara. Hun har tidligere medvirket i bl.a “Snehvit”, “Ronja Røverdatter”, “Oliver” og “Annie”. Sommeren 2014 medvirket hun også i Krabatene sin oppsetning, “Kaptein Knurr”, i Gamle Bergen.

Fred

Thomas Kristoffersen
Thomas_KristoffersenThomas scenedebuterte på Fyllingsdalen Teater i Pinnochio 1986 ogvar med i mange forskjellige oppsetninger på Fyllingsdalen Teater fra 1986 til 1996. Han spilte bl.a. rollen som Mowgli i musikalen Jungelboken i 1993, hvor Kent Ove Eide (spiller Scrooge) spilte en strålende Baloo! Thomas har også spilt forskjellige roller på Sydvesten Teater.
Av annet relatert arbeid kan nevnes forskjellige oppdrag for film og TV, dubbing av film, diverse reklamejobber, NRK Radioteater og mye mer. Var korist for artisten Van Eijk ved flere anledninger blant annet i vinnerbidraget i den Norske MGP finalen i 1999. Jobbet i en periode med scene-lyd og lys-teknikk. Blant annet på Ole Bull Teater, Danseteateret, .
Har i de senere år jobbet «i kulissene» med artister som blant annet Ylvis, RaskeMenn og Julian Berntzen i deres management og produksjonsselskaper.
I forestillingen «Scrooge – En julefortelling» på Fyllingsdalen Teater i 1996 traff han Birgitte som også stod på scenen. De er nå gift og har to gutter sammen. Eldstemann Mathias er også med på scenen i årets oppsetning. Birgitte var med i høstens forestilling Katitzi på Nye Fyllingsdalen Teater og nå er det Thomas sin tur til å gjøre comeback på teateret, i samme forestilling som forrige gang han stod på scenen der for 17 år siden.

Familien Cratchit

Bob Cratchit

Ronnie Mega HerdleværRonnie Mega Herdlevær
Ronnie har sin utdanning fra skuespillerlinjen ved Danvik Folkehøgskole, musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet og Nordisk Institutt for Scene og Studio. Han har spilt utallige roller for Fyllingsdalen Teater og det var her teaterinteressen begynte. Han har hatt roller ved en rekke teater: Oslo Nye Teater/Centralteatret («Peer Gynt», «En hyllest til Aud Schønemann» mfl), Det Norske Teatret, Spiralen i Drammen, Christiania Teater («Peer Gynt», «Blodbryllup»), Forum Scene («Hairspray», «Reisen Til Julestjernen»), Grieghallen («Jesus Christ Superstar», «En julefortelling»). Ronnie hadde både regi og rollen som Rev i publikumssuksessen Hakkebakkeskogen som gikk på Fyllingsdalen Teater Høsten 2012 og våren 2013. Han spilte broren til Katitzi i Katitzi (2013) og røver i «Folk og røvere i Kardemomme by» (2013).  Han hadde også regi og spilte greven i «Reisen Til Julestjernen», Forum Scene. Ronnie har også jobbet med kortfilmer, reklamefilmer.

Emmy Cratchit

Silje Bjordal
Silje BjordalSilje begynte ved teateret i 1996 og har hatt en rekke roller. Hun har spillt blant annet Petrine/Heks (Reisen til julestjernen), Anastasia (Askepott), Karius (Karius og Baktus), Mor til Alladin (Alladin), Bamsemor/Konen på gården (Hakkebakke), Bettan (Karlson på taket), Fru Bastian/Baker (Folk og røvere i Kademomme by), Ole Brumm, Katten (Pinochio), Fru Prysselius (Pippi). Høsten 2012 gjorde Silje comback som Bamsemor, etter 3 år med pause fra scenen. Etter dette har vi møtt henne som Tante Sofie i «Kardemomme by» (2013) og fru Cratchit i «En julefortelling» (2013). Silje er også en av ildsjelene på teateret og bidrar blant annet med markedsføring.

Tim Cratchit

Markus Barsnes Torvik
Markus Barsnes TorvikMarkus er ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i 2011. Samme år som han medvirket i sin første oppsetning, Ronja Røverdatter. Etter dette har han medvirket i de fleste oppsetningene på teateret, bl.a “Hakkebakkeskogen”, “En julefortelling”, “Annie”, og “Oliver Twist” Han var brumlemann i «Hakkebakkeskogen» og Lille Tim i «En julefortelling».
Markus sin interesse for skuespill startet etter å ha sett Hakkebakkeskogen som liten, etter dette fant de teaterskolen ved Fyllingsdalen teater og skuespillerfrøet var sådd.

Camilla Cratchit

Marthe Naess Iversen
Marthe IversenMarthe er 14 år gammel og debuterte på Fyllingsdalen teater for to år siden i «En julefortelling». I neste oppsettning tok hun alle med storm og fikk hovedrollen som “Annie” i oppsetningen med samme navn. Siden den gang har hun medvirket i “Oliver Twist” og som “Apa” i publikumssuksessen “Jul i Vennebyen”. Tidligere har Marthe spilt fotball og danset ballett, men nå er det teater som er på plakaten.

Andrine Enæs
Andrine Enæs
Andrine har gått på teaterskolen vår siden 2012. Hun debuterte på vår scene i stykket Pinocchio. Da utførte hun et ekte tryllenummer der hun tryllet vekk en kanin. Hun var også barnehjemsbarn i Annie på Forum Scene.

Peter Cratchit

Henrik Rognaldsen
Henrik RognaldsenHenrik er seksten år og har vært delaktig på Fyllingsdalen teater siden 2010. Han debuterte på den lille scenen i Fyllingsdalen samme år, under produksjonen “Snehvit”. Siden den gang har han medvirket i flere oppsetninger, bl.a “Folk og røvere i Kardemommeby”, “Hakkebakkeskogen” og “En julefortelling”. Høsten 2012 debuterte Henrik på Den Nationale Scene under oppsetninger “Fanny og Alexander”, hvor han spilte rollen som Alexander. Henrik har også medvirket i u​ngdomsforestillingen “Våryr” (Spring Awakening), satt opp av Bergen Teater Ungdom (BTU) ved Fyllingsdalen teater.

Martha Cratchit

Iben Pedersen Vestreim
Iben VestrheimIben er seksten år, men har allerede rukket å være aktiv på Fyllingsdalen teater i tolv år. I en alder av fire år debuterte hun på scenen og har siden den gangen deltatt i alle produksjonene ved teateret. I tillegg til sitt engasjement innenfor barneteater, har Iben medvirket i begge ungdomsforestillingene satt opp av Bergen Teater Ungdom (BTU) ved Fyllingsdalen teater. Nå sist aktuell som Wendla Bergmann i produksjonen Våryr (Spring Awakening). Iben har også spilt inn en kortfilm i regi av Vestnorsk filmsenter og hun går på dramalinjen på Fyllingsdalen vgs. På fritiden deltar hun på Fyllingsdalen teater sin teaterskole.

Fezziwig og Belle

Belle

Lykke Kristine Moen
lykkeLykke er utdannet ved Bårdar Akademiets musikkteaterlinje 2006 -2009. Hun var ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen 2009-2011 og medvirket i forestillinger som «Ildfuglen», «Jungelboken», «La Cage Aux Folles», «Min Familie», «Mascarade», «Blå Jakt» og «Peder Påske». Hun spilte Prinsessa av Herli Land i Kristiansand Dyrepark sommeren 2011 og medvirket i Sogn og Fjordane Teater/Hordaland Teaters produksjon av «Få meg på, for faen» høst 2011. Hun spilte Ronja i «Ronja Røverdatter» vinteren 2012 og høsten 2012 spilte hun Linda, den kvinnelige hovedrollen i «Revansj» som gikk i det nye konserthuset, Stavanger. Lykke spilte katten i Pinocchio (2013), Katitzi i «Katitzi» (2013) og Belle i «En Julefortelling» (2012 og 2013).

Mr. Fezziwig

Bjørnar Torvik
Bjørnar TorvikBjørnar er far til Markus Barsnes Torvik som spiller Lille Tim. Markus begynte på teaterskolen høsten 2011 og Bjørnar har som så mange andre foreldre deltatt i dugnadsarbeid for teateret og er idag med i markedsføringen av teateret på internett.  I 2012 ble Bjørnar spurt om han ville være statist i En Julefortelling. Det endte med 3 statistroller og rollen som Fezzywig.

Mrs. Fezziwig

Linda Sofie Rokne
Linda_Sofie_RokneLinda hadde sin teater debut i «En julefortelling 2012» da hun spilte frelsesarmedame, fremtidens juleånd og mrs Fezziwick. Scenedeputen derimot var som aktiv boogie woogie danser. Ellers danser hun også amerikansk steppdans.

Spøkelset Marley og juleåndene

Marley

Sebastian Sjøvold
Sebastian_SjovoldTidligere har Sebastian vært Statist i Hairspray (Forum Scene) og Nissefar i Reisen til julestjernen (Forum Scene), Prins i Eloise (Bergen opera), Statist i Turandot (Bergen Opera), Princeton i Yellow Rose (Glee Bergen) og Benny i Rent (Glee Bergen)
Sebastian startet med teater da han startet sin utdannelse på drama linjen ved Fyllingsdalen videregående skole. Hakkebakkeskogen 2012 var Sebastian sin deby på vår scene. Etter det medvirket han i «Jeppe på bjerget» (2013) og han var pølsemaker i «Kardemomme by» 2013.  Sebastian er også teaterinstruktør hos Åsane kulturkontor.

Fortidens Juleånd

Kaja Kleppe JohannessenKaja Kleppe Johannesen
Kaja går ved teaterskolen hos oss og debuterte i “En Julefortelling” (2012) som Klara.  Hun har før vært med i skoleforestilling og det ga  tydeligvis mersmak.

Nåtidens Juleånd

Bjørn Andreas Grønner
bjørnBjørn begynte på teateret som sivilarbeider i 2003 og debuterte samme året som Kongen (reisen til julestjernen), Han har også spilt blandt annet , Tyv (Pippi), Politimester Bastian/Jonatann (Folk og Røvere i Kardemommeby). Han var fremtidens juleånd i «En Julefortelling» som ble spilt før jul 2012. Ellers er Bjørn både styremedlem og teaterets altmuligmann og har en finger med i det meste: Alt fra lyd/lys og kulisser til regnskap, datasystemer for kontor og billettersystem.

Fremtidens Juleånd

Linda Sofie Rokne
Linda_Sofie_RokneLinda hadde sin teater debut i «En julefortelling 2012» da hun spilte frelsesarmedame, fremtidens juleånd og mrs Fezziwick. Scenedeputen derimot var som aktiv boogie woogie danser. Ellers danser hun også amerikansk steppdans.

Andre som bidrar med viktige småroller

Mie Pedersen Vestreim
Mie Pedersen VestrheimMie er tolv år og har siden 2008 vært aktiv på Fyllingsdalen teater. Hun startet på teaterskolen og medvirket i sin første oppsetning, “Hakkebakkeskogen”, samme år. Siden den gang har hun medvirket i alle stykkene som har vært satt opp ved teateret.

Sofie Haaland Nilsen
Sofie_Haaland_NilsenSofie begynte ved teateret i 2006, og debuterte som skuespiller i «Kardemomme by».  Siden har Sofie medvirket i flere oppsettinger som nisse/engel i «Reisen til julestjernen», Prosit i «Snøhvit»,  grådverg/rompenisse i «Ronja Røverdatter», ekorn i «Hakkebakkeskogen» (2012), bybarn i «En julefortelling» (2012 og 2013) og sirkusbarn/rampete barn i «Pinocchio» (2013).

Oddvin Andre Bruntveit Fosen
Oddvin Andre Bruntveit FosenOddvin er Fjorten år gammel og har gått på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2010.
I en alder av åtte år sto han på scenen for første gang under oppsetningen “Askepott» (2010). Siden den gang har han medvirket i samtlige av oppsetningene som har vært satt opp, bl.a «Reisen til Julestjernen», “Ronja Røverdatter”, “En julefortelling”, “Hakkebakkeskogen”, “Annie” og “Oliver Twist”. Oddvin har stort engasjement på Fyllingsdalen teater og har også flere oppgaver bak scenen.

Amalie Knapskog
Amalie KnapskogAmalie er snart ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i en alder av fire år. Da hun var fem år debuterte hun for første gang på scenen under oppsetningen “Reisen til julestjernen”. Siden har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret, bl.a. som mus i «Hakkebakkeskogen», løven i «Kardemomme by», barnehjemsjenten Kate i «Annie» og en av nissens alver i «Jul i Vennebyen». Amalie har også hatt en liten rolle i kortfilmen “Til mamma” da hun var åtte år gammel og var statist i Varg Veum filmen, “Din til Døden”, i en alder av femten måneder.

Sofie K. Steinset
Sofie K. SteinsetSofie debuterte på Fyllingsdalen teater da hun var 4 år gammel. Da spillte hun en liten musejente i Hakkebakkeskogen. 8 år senere steg hun igjen opp på scenegulvet som grådverg i «Ronja Røverdatter» (2012) og siden mus i Hakkebakkeskogen (2012) og «En julefortelling» (2012 og 2013).  Sofie har vært i kulissene på teateret i alle år; Hun er lillesøster til Silje og Sturle Bjordal som har vært i teateret i en årrekke.

Nathalie Lillefjære-Tertnæs
Nathalie_Lillefjere_TertnesNathalie begynte på teaterskolen ved Fyllingsdalen Teater våren 2012, og debuterer som småmus i Hakkebakkeskogen 2012. Siden har hun spilt sirkusartist/barn i Slaraffenland i «Pinocchio» (2013), Kamomilla i «Kardemommeby» (2013) og bybarn i «En julefortelling» (2013).

Emilie Faaberg-Johansen
Emilie Faaberg JohansenEmile er elleve år og har vært elev ved teaterskolen på Fyllingsdalen teater siden høsten 2012.
I 2013 debuterte hun på scenen som bybarn i “Folk og røvere i Kardemommeby” og da var det gjort. Emilie var bitt av teaterbasillen. Siden har hun medvirket i alle barnestykkene som har blitt satt opp på teateret. Hun har spilt bybarn i «Annie» og «En Julefortelling», barnehjemsbarn i “Oliver”, skoleelev i «Pippi» og “Mia” i publikumssuksessen “Jul i Vennebyen”.
I tillegg til teateret har Emilie jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har en av hovedrollene- «Mia», i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet», på NRK Super.
Hun har også vært statist i et par kortfilmer.

Malin Lønøy Olsen
Malin Lonoy OlsenMalin er elleve år og har vært elev på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2013. Interessen blomstret med en gang og siden da har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret. Tidligere har Malin danset ballett og deltatt på danseforestillinger i Grieghallen med Åsane balettskole. Hun har også sunget i kor, en interesse hun tar med seg inn i teateret.

Sindre Revheim Svellingen
Sindre Revheim SvellingenSindre er fjorten år og har gått på teaterskole og spilt teater på Fyllingsdalen teater siden høsten 2009. Han debuterte på scenen under oppsetningen “Annie”, samme året som han startet ved teateret. Han gikk videre til å spille i “Hakkebakkeskogen” og siden den gang har han spilt i de fleste oppsetningene ved teateret. Våren 2014 medvirket Sindre igjen i oppsetningen “Annie” ved Fyllingsdalen teater.
Høsten 2012 debuterte Sindre på Den Nationale Scene, hvor han hadde rollen som Alexander i “Fanny og Alexander”

Sigbjørn Revheim Svellingen
Sigbjørn Revheim SvellingenSigbjørn er tolv år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater, våren 2010. Han debuterte på scenen høsten samme år, i oppsetningen “Folk og røvere i Kardemomme By”. Samme høst spilte han også smånisse og skogsnisse i “Reisen til julestjernen”. Siden den tid har han medvirket i flere oppsetninger ved teateret, bl.a “Ronja Røverdatter”, “Pinocchio” “En julefortelling” og “Annie”. Våren 2015 spilte han skolebarn og byfolk i “Pippi Langstrømpe”.

Malin Vethe
Malin har vært med som havhuldregutt på to oppsetninger av Kaptein Knurr og Mareminemysteriet tidligere, og har også vært med på teater på Sotra og oppsetninger med teatergruppen i Fjell Kulturhus. Malin startet på teaterskolen høsten 2013 og debuterer med rollen som «rikt barn» i en Julefortelling 2013. Hun er veldig glad i teater og liker å opptre og synge. Første gang Malin debuterte på en scene var på barneskolen på Misje og senere når hun var 11 år i Kaptein Knurr og Mareminemysteriet.

Sebastian Golinveaux
Sebastian GolinveauxSebastian er 14 år gammel og har siden 2013 vært elev på teaterskolen ved fyllingsdalen teater.På den tiden har han rukket å vært med i flere oppsetninger,bl.a «En julefortelling»,»Annie»,»Oliver» og «Pippi langstrømpe» hvor han spilte Tommy.

Mathias Kristoffersen
Mathias_KristoffersenMathias scenedebuterte i forestillingen Pinnochio på Fyllingsdalen Teater våren 2013. Han har drevet med turn omtrent hele livet, og var senest i høst deltaker i troppsturn-NM i Drammen. Han har brukt sin spenst og turnferdigheter på scenen i Pinnochio og gjør det også nå i Scrooge – En Julefortelling. Begge Mathias sine foreldre er teaterentusiaster, og Mathias sin mor, Birgitte, spilte i høstens forestilling Katitzi på Nye Fyllingsdalen Teater. Pappa, Thomas er nå å se på scenen sammen med Mathias i rollen som Scrooge sin nevø, Fred.
Mathias er også glad i sang og dans og skal til neste år ha rolle i ungdomsskolens årlige musikal
Mathias sin stemme ble forøvrig brukt på scenen på YLVIS sin ene turné da han var fire år da han holdt en velkomsttale i åpningssekvensen på forestillingen.

Jonas Skjelde
Jonas_SkjeldeJonas hadde sin teaterdebut på Forum Scene i rollen som Eugene i Grease (2011). Der spilte han også Chad i «High school musical 2» og nissefar i «Reisen til julestjernen» (2012). I 2013 debuterte han som Tobias i «Folk og røvere i Kardemomme by» på vår scene og spiller forettningsmann og rektor i «En julefortelling» (2013).

Celine Nybakk Vedvik
Celine_Nybakk_VedvikCeline begynte på teaterskolen høsten 2011 og debuterte som rumpenisse og grådverg i «Ronja Røverdatter» (2012). Hun har også spilt fattigjente i «En Julefortellig» (2012 og 2013).

Ingrid Solheim
Ingrid_SolheimIngrid begynte på teaterskolen Høsten 2012 og har ellers medvirket i skoleoppsetninger og «Spoon River» våren 2013 med teaterskolen. «En julefortelling» (2013) er hennes debut på teaterscenen og hun spiller der bybarn og syngedame.

Marius Nordås Riisnæs
Marius Nordås RiisnæsMarius er en av de som har vært lengst ved Fyllingsdalen Teater og har greie på det meste når det gjelder teateret vårt. Han debuterte i 2008 som bybarn i «Pinocchio». Siden har han vært med i de aller fleste stykkene ved Fyllingsdalen Teater: Han har spilt bybarn i «Pinocchio» (2008 og 2013) / bybarn(2008) / Silius(2010) / Tommy(2013) i «Kardemomme by», Statist (2008 og 2009) / skogsnisse/julegaven/sirkusdirektør(2010) i «Reisen til Julestjernen», Prinsen som barn i «Tornerose» (2009),  barn under broen i «Annie»(2009),  Brumlemann(2009) / Bakergutt (2012) i «Hakkebakkeskogen», narr/mus i «Askepott» (2010), statist i «Alladin»(2010), liten fugl i «Snehvit»(2011), Borkarøver/grådverg/rumpenisse i «Ronja Røverdatter»(2012) og bybarn i «En julefortelling» (2012 og 2013).
I 2013 debuterte Marius på DNS i rollen som Jethro i «Robin Hoods». Ellers har han vært med på TV`2s innspilling av mitt lille land og reklamefilm for MX Sport.

Aron K. Lona Altinpinar
Aron_K_Lona_AltinpinarAron bor på Osterøy og har tidligere spilt for barneteateret på Mjeldalen og har der medvirket i «Hakkebakkeskogen» og «Snehvit». For ungdomsteateret har han medvirket i et egenprodusert stykke, «Brenn selv» om ungdom og alkohol. Han har deltatt på «hip hop» og «sang» ved kultuskolen og har der hatt flere innslag ved avsluttninger og underholdt med solosang, duetter og danseoppvisninger. Han har også vært med og laget balader over kjente stykker som de har vist frem. Aron har stor glede av å få bruke seg selv på denne måten og vise at han tør og kan. Han har vært opptatt av teater fra han var liten og begynte ved vår teaterskole høsten 2013. I «En julefortelling» (2013) debuterer han på vår scene med en rekke biroller.