Sommerskole


Sommerskolen er etablert som et undervisningstilbud for barn og ungdom i Bergen og omegn. Våre instruktører har bakgrunn fra sang, dans, skuespill og teater. Sommerskolen er åpen mandag-fredag i den valgte uken fra 08.00-16.00.

Vi inviterer alle barn og ungdommer fra 8år og oppover til en uke fylt med opplevelser og moro. Våre instruktører har planlagt en uke med fokus på sang, dans og skuespill i et trygt og engasjerende miljø. Elevene vil jobbe sammen i små aldersdelte grupper med forskjellige øvelser og leker tilknyttet teater og kreativ utfoldelse. I løpet av uken skal vi blant annet ha radioteater, rekvisittlaging, uteteater, improvisasjon, ansiktsmaling og mye mer! Uken blir avsluttet med grilling, diplomutdeling og åpen scene. Inkludert i kursavgiften er frokost, T-skjorte, diplom, grillmat siste dagen og undervisningsopplegg for hele uken.

Hver dag vil der blir servert frokost fra 08.00 til 09.00. Fra 09.00 til 15.00 vil elevene følge et undervisningsopplegg med avbrekk klokken 12.00 for lunsjpause. Etter 15.00 vil der bli satt frem brettspill og diverse aktiviteter frem til teaterskolen stenger 16.00. Det er forventet at elevene stiller i klær som passer for aktivitet og medbringer matpakke til lunsj og drikkeflaske.

Påmelding:

Uke 26: 26.juni – 30.juni

Uke 32: 7. august – 11. august