Sommerskole 2019


Velkommen til Sommerskolen ved Fyllingsdalen Teater.

Sommerskolen er etablert som et undervisningstilbud for barn og ungdom i Bergen og omegn. Våre instruktører har bakgrunn fra sang, dans, skuespill og teater.

Sommerskolen er åpen mandag 24.06 – fredag 28.06 fra 0800:1600. Vi har også Sommerskole fra mandag 05.08- fredag 09.08, med nye instruktører og et helt nytt opplegg.

Vi inviterer alle barn og ungdommer fra 8 år og oppover til en uke fylt med opplevelser og moro. Våre instruktører har planlagt en uke med fokus på sang, dans og skuespill i et trygt og engasjerende miljø.

Elevene vil jobbe sammen i små aldersdelte grupper med forskjellige øvelser og leker tilknyttet teater og kreativ utfoldelse. I løpet av uken skal vi blant annet ha radioteater, auditiontrening, uteteater, dans, improvisasjon. osv (dette kommer an på hvilke gjesteinstruktører vi har med oss) Uken blir avsluttet med grilling, diplomutdeling og åpen scene på Fyllingsdalen Teater.

Inkludert i kursavgiften er frokost, diplom, grillmat og undervisningsopplegg for hele uken.

Vi på sommerskolen gleder oss veldig til å bygge på suksessen fra tidligere år, å invitere dere alle til en uke med lek, spenning og læring.

Pris: 2.800,-

Søskenrabatt: 300,- pr søsken

Kontaktepost: simen.tunes@hotmail.com

Klikk her for påmelding