Teaterskole


banner-200x45cm

Drømmer du om å stå på scenen?

Vi har drevet med teaterskole i Fyllingsdalen i snart 40 år, og mange talenter som i dag er velkjente skuespillere og artister har startet sin løpebane ved teaterskolen vår.
Vi har et semester hver vår og hver høst, med undervisning én dag i uken, fordelt på mandager, tirsdager, onsdager og fredager. Hvert semester består av 10 undervisningsøkter med mulighet for workshops og kurs. Semestrene følger skoleruten for Hordaland – det vil si at det ikke er undervisning i skolens ferier (med mindre annet er avtalt på forhånd).
Gjennom semesteret vil de yngste elevene jobbe inn grunnleggende teaterdisipliner gjennom samarbeidsøvelser og teaterleker. De får utfolde seg med roller, historier og fantasi, i et trygt og støttende miljø. Jo eldre elevene er, jo mer blir fokuset rettet mot de tre disiplinene innen skuespill; skuespillerteknikk, bevegelse og stemme. Hvert semester har elevgruppene på hvert kull en teateroppsetning, ved å arbeide med å skape et skuespill vil de kunne anvende sine ferdigheter og lære gjennom erfaring.
På lenken under kan du melde deg/ditt barn på teaterskolen. Påmelding vil normalt være tilgjengelig ca 2-3 måneder før semesterstart. De som er elever ved teaterskolen er sikret plass i påfølgende semester, forutsatt at søknaden blir utfylt og sendt inn innen den første 2 ukene påmeldingsskjemaet er tilgjengelig. For nye elever gjelder “førstemann-til-mølla”-prinsippet.

Teaterskolen høsten 2017

Teaterskolen har et spennende opplegg og en læreplan som leder mot et mål: Semesteravslutning med fremvisning på teaterscenen. Hovedinstruktørene Simen, Mats og Iben loser elevene gjennom disiplinene. På sang og dans drar vi på spisskompetansen fra teateret og bruker egne instruktører.

 

Klikk her for påmelding til høstsemesteret 2017

Kontakt teaterskolen

Navn
Epost
Melding
Captcha
Captcha
?
For å forsikre oss om at du som sender inn beskjed ikke er en "spam-robot", er du nødt til å skrive inn tegnene du ser på bildet i feltet over.