Hakkebakkeskogen er utsolgt!


Vi går mot de to siste spillehelgene for suksessforestillingen «Dyrene i Hakkebakkeskogen», og de siste tolv forestillingene er allerede utsolgt! Totalt har det vært over 4000 som har vært og sett forestillingen, og når de to siste ukene er omme er det totale tallet godt passert 5000! Det er fremdeles et par enkeltseter tilgjengelig på noen av de gjenstående forestillingene, men vi har ingen forestillinger igjen med ledige plasser ved siden av hverandre.

Vi er allerede godt i gang med vår neste produksjon; storsatsingen «En julefortelling» av Charles Dickens. Prøvene har for lengst startet, og denne forestillingen blir enda mer påkostet enn «Hakkebakkeskogen» – vår teatersjef, Jørn Kvist, har estimert at produksjonen kommer til å ligge i millionklassen! Dette blir en fabelaktig forestilling satt i det victorianske London, med et stort antall barn, unge og voksne på scenen for å fortelle den flotte historien om Scrooge, den gjerrige og kalde mannen som blir hjemsøkt av tre ånder før jul, og hvordan Scrooge gjennomgår en voldsom forvandling etterhvert som åndene viser ham tiden som var, tiden som er og tidene som skal komme.


Om Bjørn Andreas Grønner

Skuespiller, scenetekniker, webtekniker, ja jeg gjør litt av alt her ved teateret. Jeg startet min karriere ved Fyllingsdalen Teater i 2003, og resten er historie som man sier.