Fezziwig og Belle


Herr Fezziwig var Scrooge sin første arbeidsgiver. I motsetning til Scrooge var han en uselvisk mann med mye humør. Han og hans kone gjorde mye for at arbeidstakerene skulle trives. Vi møter dem i et juleselskap på fabrikken til Fezziwig. Her introduserer de Scrooge og Belle. Belle blir senere forlovet med Scrooge.

Penger blir etterhvert mer og mer viktig for Scrooge. Det, at han forandrer seg, fører til at Belle eterhvert bryter forlovelsen. Scrooge gjør ikke noe forsøk på å stoppe bruddet.

I rollen som mr Fezziwig

Bjørnar Torvik
Bjørnar er far til Markus Barsnes Torvik som spiller Lille Tim. Markus begynte på teaterskolen høsten 2011 og Bjørnar har som så mange andre foreldre deltatt i dugnadsarbeid for teateret og er idag med i markedsføringen av teateret på internett.  Bjørnar ble spurt om han ville være statist. Statistrollen ble til 4 roller der mr Fezzywig er en av dem.

I rollen som mrs Fezziwig

Maren Johnsen Horne
Maren studerer master i Teatervitenskap ved univeristetet i Bergen og har fra før bachelorgrad i drama og teater frå Høgskulen i Volda. Hun debuterte på scenen første gang i oppsetjinga Oliver Twist i Kulturhuset på Stord da hun var 14 år. Vi møtte Maren for første gang på vår scene i «Egners lab» som er en forestilling for barnehager. Hun har ellers vært teaterinstruktør (vikar) på teaterskolen vår. Gjennom studentperioden på Høgskulen i Volda har hun medvirket i en rekke student og skulerelaterte produksjoner: «Reisen til Julestjerna», «Ibsen frustrerte fruer», «Hamlet maskinen» , «A cultural Hour» og «Arkadia». I tillegg har hun spilt i endel amatør produksjoner som «Er det meg?», «Rom 309», «Peters Venner» og «Veka Revyen 2009».

I rollen som Belle:

Lykke Kristine Moen
Lykke er utdannet ved Bårdar Akademiets musikkteaterlinke 2006 -2009. Hun var ansatt ved Den Nationale Scene i Bergen 2009-2011 og medvirket i forestillinger som  «Ildfuglen», «Jungelboken», «La Cage Aux Folles», «Min Familie», «Mascarade», «Blå Jakt» og «Peder Påske».
Hun spilte Prinsessa av Herli Land i Kristiansand Dyrepark sommeren 2011 og medvirket i Sogn og Fjordane Teater/Hordaland Teaters produksjon av «Få meg på, for faen» høst 2011. I høst har hun spilt Linda, den kvinnelige hovedrollen i «Revansj» i det nye konserthuset, Stavanger. Vi møtte henne også som Ronja i «Ronja Røverdatter» på nyåret i år. Hun er datter av Per Magne Kristiansen og både Per Magne og Lykke har vært aktiv driften av teateret og begge spiller i «En Julefortelling».