Prøvene er i gang til Kardemomme by


(Skrevet av Cecilie Mikkelsen Knapskog)
KardemommeProve1

Jasmine Rasmussen Smørdal instruerer og danser me

KardemommeProve2Fyllingsdalen teater setter opp “Folk og røvere i Kardemomme by” til høsten og prøvene er allerede godt i gang. Små og store skuespillere har fått møte regissør Jørn Kvist og koreograf Jasmine Rasmussen Smørdal. De har ivrig gått i gang med sang og dans.

Noen av skuespillerne har vært ved teateret i mange år, mens for andre er dette første møte med en teaterforestilling. De er alle spente på hvordan Kardemomme by skal levendegjøres. Regissør Jørn Kvist har store planer og gode ideer, men alt dette er hemmelig. Barna blir innviet i hemmelighetene etterhvert som prøvene skrider frem.  Alle er enig om at dette blir bra og kommer til å begeistre store og små, både de som skal se Kardemomme by for første gang og de som har sett den før. Skuespillerne gleder seg til å innvie publikum i mysteriene.

Det er med stor iver og glede det synges og danses. Barna klarer til og med å trylle frem et ekte sjørøverskip bare ved hjelp av seg selv.

Bli ikke forundret om det synges sanger fra Kardemomme by rundt om i inn- og utland i sommer: Da er det trolig skuespillere som lar seg rive med og tar en trall. Eller kanskje øver de på tekstene for at de skal sitter godt når prøvene tar til igjen i august?

KardemommeProve3

Barna klarer til og med å trylle frem et ekte sjørøverskip bare ved hjelp av seg selv.