Jakten på Vestlandets nye Annie 36


AnnieAudition

 

Til våren setter Fyllingsdalen Teater opp Annie.  For å være sikker på å finne den beste Annie, begynner vi letingen allerede nå.  Normalt er ikke våre audition åpen for alle, men for å finne den beste Annie på Vestlandet, holder vi åpen audition på Sartor Storsenter fredag 06. desember.

 

Grip anledningen! Kanskje er nettopp du vestlandets nye Annie?

Påmelding til audition på epost: post@fyllingsdalenteater.no
Husk å få med: Navn, alder og telefonnummer
Skriv «Audition Annie» som emne/subject i eposten

Selve audition holdes på Sartor Storsenter ved Glassgården fredag 6. desember fra kl 18:00

Alle som melder seg på får nærmere beskjed om hvordan opplegget er og hva som må øves på.


36 tanker om “Jakten på Vestlandets nye Annie

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei Stine. Den som spiller Annie kommer nok til å være noe eldre. Det er mye solosang og tekst å huske og dette er noe barna normalt mestrer når de er noe eldre. Men: Hun er hjertelig velkommen til å komme og prøve seg. Bare det å få lov til å prøve seg på audition er en spennede opplevelse.

   Ellers vil jeg anbefale teaterskolen vår. Opplegget hos oss er at teaterbarna etterhvert får lov til å prøve seg på scenen. (se under menyen «Teaterskolen» over)

   • sara nordvik

    eg har lyst og prøvespille og eg er 11 år. går det eller, må eg vere eldre?? hilsen sara:-)

    • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

     Da syns jeg absolutt du skal prøve deg 🙂
     Send en epost til oss slik det er beskrevet over.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Vi har ikke satt noe øvre aldersgrense, men den som får rollen må kunne spille en jente på 11år.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Det er kun Annie vi har en åpen audition på. Men jeg ser ikke bort fra at vi gjør et unntak dersom man oppdager noen store talenter.

 • Maren

  Hei eg har vert med på å spille annie før men det er et par år siden no!! Eg e 14 år å har holdt på med teater i 6år! Så eg lurte på om eg skulle prøcespille! Men kor kommer øvingene til å være?? Å ka e det man må gjøre på audition,?

   • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

    Det er helt gratis å gå på audition og det er helt gratis å være med for de som får rolle. Men det er selvsagt forventet at den som får rolle møter opp og er med på alle prøver og forestillinger.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei Maren! Vi har ikke satt noen øvre aldersgrense men Annie er en 11 år gammel jente, så den som får rollen må ihvertfall kunne spille et barn ca så gammel.
   Øvingene kommer til å være på Fyllingsdalen Teater. Jeg vil anbefale at du øver på noe fra Annie – litt sang og litt skuespill. Ellers får alle påmeldte mer informasjon.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Det er egentlig bare Annie vi har en åpen audition på. De andre jenterollene skal i utgangspunktet besettes med barn som går på Fyllingsdalen Teater Teaterskole. Men jeg ser ikke bort fra at vi gjør et unntak dersom man ser noen veldig flinke talenter.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei, Ida Marie!
   Det er ihvertfall ingen ulempe å ha rødt hår 🙂 og jeg tror ikke 13 år er for gammelt til å spille Annie. Det er hvordan din person passer inn i rollen som Annie som er viktig – med eller uten parykk.

 • Hanne Klippenberg

  Hei. Jeg er en jente på 15 år, og vil gjerne prøvespille som Annie. Problemet mitt er at jeg er 1.73 høy, men vil ikke øve i fyllingsdalen hver dag hvis jeg får en birolle. Er det en annen stor rolle i Annie som passer til min høyde? Jeg har erfaring innen teater og sang, og dette er noe jeg har drevet med siden jeg var 8.

  mvh

  -Hanne

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei, Hanne!
   Det er flere jenteroller i Annie og jeg ville bare meldt meg på audition og prøvd meg. Si gjerne fra, når du melder deg på, at du ikke ønsker å bruke mye tid på en birolle. Uansett så er det helt greit å si nei dersom du får en rolle du ikke vil ha.

 • Jente

  Kvar (på Sartor) er auditionen? Og hva må man gjøre på auditionen? Eg tenker litt på å melde meg på som Annie? Eg skriver navn og slik om eg skal

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei, Audition holdes ved «Glassgården» på Sartor Senter. Det er fritt hva du vil gjøre på Audition, men vi er ute etter sangtalentet og skuespillertalentet ditt. Dersom du velger noe fra Annie med både skuespill/tale og sang, så er det et pluss. Ellers så blir det gitt informasjon til alle som melder seg på slik at alle får lik beskjed.

 • Maren helene dahn

  Hei! Jeg er veeeldig intressert i dette! Ulempen er at jeg er 17 år, men er flink å sette meg inn i roller! Har spilt på fylligsdalen før og vært med i pinnochio og pippi! Er jeg for gammel?

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Vi har ikke satt noe øvre aldersgrense og du er hjertelig velkommen på audition dersom du melder deg på. Men husk at Annie egentlig er 11 og jo eldre du er jo vanskeligere er det å spille 11år.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Nei, det er en lukket audition, det vil si at det kun er de som skal vurdere som skal se audition.

 • Marthe

  Hei!
  Kan alle som vil se auditionen din eller skal auditionen være kun for rollegiverene? Og skal vi ha med musikk, eller skal vi synge uten musikk?

 • Helene

  Hvis du vil ha en statist rolle, og går på teaterskolen, må man likevel komme på Audition på sartor?

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei, Helene
   Du går jo på vår teaterskole og dersom du kun vil ha statistrolle (ikke en av barnehjemsjentene) kan du møte på audition på teateret. Det kommer videre beskjed på epost når dette blir.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei Emilie. Fyllingsdalen Teater har en teaterskole med over 100 elever og veldig mange er svært flinke. Når vi har audition så pleier vi kun la elevene delta. Det er faktisk slik at de av teaterskoleelevene som virkelig ønsker å opptre på vår scene, som oftest får lov til det innimellom. Når vi skulle ut å finne Annie, derimot, gjorde vi et unntak; Vi ønsker å finne den jenten som passer perfekt til denne rollen. Derfor hadde vi en åpen audition på fredag. Men alle de andre rollene i Annie kommer mest sannsynlig til å bli gitt til elever fra Fyllingsdalen Teaterskole.
   Dersom du virkelig har lyst til å spille teater, så er kanskje teaterskolen noe for deg? Du kan lese mer her dersom du er intressert: Info om teaterskolen

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei, Julie. Det vet vi ikke helt enda, og vi er svært spente selv på hvem det blir. Det var faktisk 90(!) som meldte seg på audition på Sartor Senter. Når det er så mange som skal vurderes, så tar det litt tid. Iløpet av søndag får alle som var med på audition epost og ca 25 av disse får beskjed om at de er kommt videre til neste runde. Onsdag skal de da på ny audition og først når jurien har tenkt seg om, vet vi hvem den nye Annie er – Så følg med på hjemmesiden vår og evt facebook, så skal vi nok få fortalt hvem det ble 🙂

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Teatersjefen, Jørn, forteller meg at nå skal alle ha fått svar. Både de som kom med og de som ikke kom med til runde 2.

Det er stengt for kommentarer.