Endelig på scenen!!! 6


10 februar nærmer seg med stormskritt og de siste prøvedagene har vi tatt scenografien i bruk for alvor.

Og, for å sistere rallykjører Petter Solberg -«It’s not only only!»
For folkens -det er søren klype meg ikke småtterier vi har gitt oss i kast med. Som dere kan se på bildene våre er det ganske svære objekter som er i bevegelse her!

 

Disse «fjellene» skal fungere som ja, eh -FJELL, Mattisborg, Helvetsgap, berg, skog og bjørnehule ++++++. Og jeg LOVER -det kommer til å se SYKT AWESOME ut når resten av helheten er på plass.
Heldigvis for meg (og alle andre som måtte befinne seg i nærheten av scenen) skal jeg ikke ha NOE som helst med flyttingen og bevegelsene av disse to svære klossene å gjøre. Det er forsåvidt en ekstremt bra ting for (de av dere som kjenner meg kan bekrefte dette)  jeg ikke kan forskjell på høyre og venstre, jeg har ekstremt dårlig romfølelse og finnes det noe i som det går an å snuble i, så finner jeg det. Og snubler i det.

Derfor er jeg en smule nervøs for det jeg faktisk SKAL gjøre med disse to borgene, fjellene, fossene osv (listen over hva disse to bergene skal forestille er endeløs -flinke Jørn!) er å klatre, STÅ og sitte på dem MENS DE ER I BEVEGELSE! Dette holder meg helt seriøst våken om nettene…..jeg er sikker på at jeg kommer til å falle ned en eller annen gang i løpet av produksjonen. Så kjære kollegaer -will any of you be there to catch me when I fall?

VRÆL!

ÆæææænniweiZ; ting begynner virkelig å ta form nå. Overganger blir lagt, musikken begynner sakte men sikkert å sitte (forhåpentligvis) og vi kjenner nervene komme snikende…

Kostymene begynner å nærme seg ferdige de også og nå har til og med den spreke skinnbuksen jeg skal ha på meg bestemt seg for å bli venner med meg. Eller, MAMMA har tvunget den til å bli venner med meg. Hun har nemlig gjort et eller annet mystifitistisk med den som gjør at den PLUTSELIG ikke er for trang i livet til meg likevel og dermed gjør at jeg faktisk klarer å bøye meg uten å bli blå i trynet og hyperventilere. TAKK MAMMA!

På onsdag kommer en av mine aller beste venninner i hele verden, selveste Helen Mehammer, til teateret for å ta bilder til programmet. Det gleder vi oss veldig til, for Helen er nemlig en ganske så flink fotograf og jeg er sikker på at bildene hennes kommer til å bli atskillige bedre enn mine, hehe.

Ellers har vi jobbet en del med de skjønne kidsa fra teaterskolen i det siste. De er over 50 stykker og er delt inn i grupper sånn at alle skal få spille like mye.
De er kjempeflinke og jeg tror de kommer til å bli noen skumle grådverger og noen skikkelig nusselige rumpenisser. (Eller ass-santas som Jason er så glad i å kalle dem)

Speaking of kids -i dag har vi kjørt rundt med skoletilbud i hele Fyllingsdalen! Det gikk utrolig fint -alle vi møtte var kjempehyggelige og vi klarte til og med å finne frem ved hjelp av Jørns hjemmelagde kart.
På torsdag står andre bydeler for tur så Bergen by, BEWARE! Be on Ronja Røverdatter or be SQUARE!

……

Jeg har aldri påstått at jeg er god på å rime.
Favorittrimet mitt er «Du digger mine rim. De kommer mot deg som en hel fiskestim». Så vet dere det.

Følg med videre og hold hodet kaldt -dette blir noen spennende dager!!

<3 Lykke


6 tanker om “Endelig på scenen!!!

 • Mats Mekker

  Hah! Fiskestim!! ^^, hahahahahahahhahahahahahahahah hahahaha hahah hahahah hahahah hahah hahah *Faller av stolen* Hahahha HAhahahahah HAHAHAHhahah

 • Linda L. Heimdal

  Heisann 😉
  Er så koseligt å følge med dette… Og har SÅ lyst til å gå. Har 2 nieser på 7 og 10 år som GODT kunne tenkt seg å være med meg og se. Sender dere ut skole-tilbud på Sotra også?
  Hilsen en voksen Ronja Røverdatter fan 🙂

  • admin

   Hei Linda! Så hyggelig at du har lyst til å komme med dine nieser og se på oss 🙂 Om du ikke skulle få skoletilbud fra skolen, så kan du rett og slett laste det ned her.

   Da bare skriver du det ut og tar med når du henter billettene – eller laster ned til telefon/nettbrett og viser i luken på teateret ved henting av billetter der.

   Velkommen skal dere være 😀

   Bjørn Andreas Grønner

 • lene :)

  Lykke , Lykke, Lykke .. Jeg var Amber i Hairspary , ikke penny 😉 men hallaos folkens dette blir kjempe!!

 • Veronica S

  Jeg gleder meg masse til å se;) Haha Lykke, jeg hadde ansvar for å flytte en sinnsyk kloss i Aladdin.. det gikk egentlig ikke så veldig bra.. haha hadde Jørn på siden hele tiden «IKKE ØDELEGG KULISSENE!!» Haha, mens meg og Stine S bare «OKI, vi prøøøøøver!»..

Det er stengt for kommentarer.