Balle Frost og Leiketøybanditten


18. januar har vi gjestespill fra Ulriken Janitsjar. Ulriken Janitsjar er et samarbeidskorps for Fridalen skoles musikkorps, Slettebakken skoles musikkorps og Nattland skolekorps, inkl. Sædalen skole. I 2013 ble Ulriken Janitsjar norgesmestre for skolekorps.
Balle Frost og Leketøybanditten er en norsk musikkteaterforestilling for barn skrevet av Ingvar Hovland (tekst), Jon Konrad Strøm (musikk) og Simen Fjeld (musikkproduksjon).

Vi er i en liten norsk landsby hvor det plutselig en natt blir gjort innbrudd i leketøybutikken.
Gjerningsmannen er en skummel banditt. Christina Tørner (Tina) og hennes fem venner blir svært triste da de oppdager tyveriet.
De bestemmer seg for å kontakte privatdetektiv Albert Frostad alias Balle Frost. Balle Frost har oppklart mange mysterier før. Sammen legger de en smart plan. De må lokke Leketøybanditten i en felle.
De bestemmer seg for å arrangere en storslått byfest med leketøyutstilling. På festen stilles det ut gamle og nye leker og barn og voksne underholder hverandre. Og som planlagt; da nattemørket senker seg etter festen dukker den skumle banditten opp og forsyner seg grådig av lekene…
En spennende jakt er i gang!

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!