Sterke Adolf og hans manager


Henrik Rognaldson spiller Sterke Adolf, verdens sterkeste mann, i Pippi Langstrømpe. Med seg har han sin manager, spilt av Camilla Lunde Sørensen. Da de utfordrer folkemengden på markedet til å legge Sterke Adolf i bakken, sier de lattermildt ja til at jenten med røde fletter og fregner skal få prøve seg. Lite vet de at Pippi Langstrømpe er den sterkeste jenten i verden!

Henrik Rognaldsen
Henrik RognaldsenHenrik er seksten år og har vært delaktig på Fyllingsdalen teater siden 2010. Han debuterte på den lille scenen i Fyllingsdalen samme år, under produksjonen “Snehvit”. Siden den gang har han medvirket i flere oppsetninger, bl.a “Folk og røvere i Kardemommeby”, “Hakkebakkeskogen” og “En julefortelling”. Høsten 2012 debuterte Henrik på Den Nationale Scene under oppsetninger “Fanny og Alexander”, hvor han spilte rollen som Alexander. Henrik har også medvirket i u​ngdomsforestillingen “Våryr” (Spring Awakening), satt opp av Bergen Teater Ungdom (BTU) ved Fyllingsdalen teater.


Regissøren beskriver Henrik som en pliktoppfyllende gutt, som er en drøm å jobbe med på scenen.
Henrik spiller også sjørøver i Pippi Langstrømpe.

Camilla Lunde Sørensen
Camilla Lunde SorensenCamilla er fjorten år og debuterte på Fyllingsdalen teater under oppsetningen “Oliver Twist”, høsten 2014. Hun er elev ved teaterskolen på Fyllingsdalen teater og gikk tidligere på Vestlandske Teatersenter. I den forbindelse medvirket hun i bl.a “Askeladden” og “Svarte Mathilda”.


Regissøren husker Camilla fra audition da hun tok dem med storm og han visste at hun skulle være med i Pippi Langstrømpe.

Kjøp billetter

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!