Skoleklassen


Denne fine gruppen utgjør tilsammen skoleklassen som Pippi bestemmer seg for å begynne i, da hun synes det er urettferdig at hun ikke får juleferie slik som Tommy og Annika. Lærerinnen, spilt av Charlotte Faaberg­Johansen, ser frem til å få Pippi som elev i klassen. Til hennes store fortvilelse, er ikke Pippi akkurat som elever flest.

Charlotte Faaberg-Johansen
Charlotte Faaberg-JohansenCharlotte entret scenen på Fyllingsdalen teater for første gang under “Annie”, våren 2014. Inspirert av datterens debut på teateret, våget hun seg på audition og fikk rollen som Mrs. Green (tjener), Boylansister og byfolk. Etter Annie gikk hun videre til å spille Fru Himmelseng i «Oliver», »Mor (Kristin)» i Jul i Vennebyen og skolefrøken og sjørøver i «Pippi».
Charlotte har også jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har stemmen til «Eva» i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet» på NRK Super. Hun har også medvirket som statist i den italienske storfilmen Quo Vado.
Charlotte har bakgrunn som sportsdanser og var i verdensklasse som junior. I tillegg har hun drevet en del med show og reiste blant annet rundt i halvannet år over hele USA og Europa med gruppen “Up With People”

Charlotte spiller også sjørøver og byfolk i Pippi Langstrømpe.

Emilie Faaberg-Johansen
Emilie Faaberg JohansenEmile er elleve år og har vært elev ved teaterskolen på Fyllingsdalen teater siden høsten 2012.
I 2013 debuterte hun på scenen som bybarn i “Folk og røvere i Kardemommeby” og da var det gjort. Emilie var bitt av teaterbasillen. Siden har hun medvirket i alle barnestykkene som har blitt satt opp på teateret. Hun har spilt bybarn i «Annie» og «En Julefortelling», barnehjemsbarn i “Oliver”, skoleelev i «Pippi» og “Mia” i publikumssuksessen “Jul i Vennebyen”.
I tillegg til teateret har Emilie jobbet som dubber for Zweidorff Studios i Bergen og har en av hovedrollene- «Mia», i årets julekalender, «Piratskattens Hemmelighet», på NRK Super.
Hun har også vært statist i et par kortfilmer.

Emilie spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Markus Barsnes Torvik
Markus Barsnes TorvikMarkus er ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i 2011. Samme år som han medvirket i sin første oppsetning, Ronja Røverdatter. Etter dette har han medvirket i de fleste oppsetningene på teateret, bl.a “Hakkebakkeskogen”, “En julefortelling”, “Annie”, og “Oliver Twist” Han var brumlemann i «Hakkebakkeskogen» og Lille Tim i «En julefortelling».
Markus sin interesse for skuespill startet etter å ha sett Hakkebakkeskogen som liten, etter dette fant de teaterskolen ved Fyllingsdalen teater og skuespillerfrøet var sådd.

Markus spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Amalie Knapskog
Amalie KnapskogAmalie er snart ti år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater i en alder av fire år. Da hun var fem år debuterte hun for første gang på scenen under oppsetningen “Reisen til julestjernen”. Siden har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret, bl.a. som mus i «Hakkebakkeskogen», løven i «Kardemomme by», barnehjemsjenten Kate i «Annie» og en av nissens alver i «Jul i Vennebyen». Amalie har også hatt en liten rolle i kortfilmen “Til mamma” da hun var åtte år gammel og var statist i Varg Veum filmen, “Din til Døden”, i en alder av femten måneder.

Amalie spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Sigbjørn Revheim Svellingen
Sigbjørn Revheim SvellingenSigbjørn er tolv år gammel og startet på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater, våren 2010. Han debuterte på scenen høsten samme år, i oppsetningen “Folk og røvere i Kardemomme By”. Samme høst spilte han også smånisse og skogsnisse i “Reisen til julestjernen”. Siden den tid har han medvirket i flere oppsetninger ved teateret, bl.a “Ronja Røverdatter”, “Pinocchio” “En julefortelling” og “Annie”. Våren 2015 spilte han skolebarn og byfolk i “Pippi Langstrømpe”.

Sigbjørn spiller i også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Eva Louise Langholm
Eva Louise LangholmEva er tolv år og har vært elev teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2013. I 2014 medvirket hun i “Annie”, som den lille barnehjemsjenten “Molly”. Hun har også medvirket i andre oppsetninger ved teateret, bl.a i “Folk og røvere i Kardemommeby”, “En julefortelling” og “Jul i Vennebyen”. I 2014 medvirket Eva i Den Nationale Scene sin oppsetning, “Sånne som oss”, hvor hun spilte “Linn”. I tillegg til sin interesse for teater, spiller Eva fiolin.

Eva spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Jakob Husa Moldestad
Jakob Husa MoldestadJakob er tolv år og har spilt i spillefilmen Vegas (2009) som lillebroren, Daniel. Han har spilt i to reklamefilmer, fire kortfilmer med film­ og TV­produksjonsstudenter ved Universitetet i Bergen og kortfilmen Brødre med regissør Andreas Hauknes Reksten. Han begynte på teaterskolen januar 2013 og har siden det vært med på Fyllingsdalen teater i En julefortelling som unge Scrooge, Annie som byfolk, Oliver Twist som Oliver, Jul i Vennebyen som Morten og Pippi som skoleelev.

Jakob spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Malin Lønøy Olsen
Malin Lonoy OlsenMalin er elleve år og har vært elev på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden 2013. Interessen blomstret med en gang og siden da har hun medvirket i alle barneoppsetningene ved teateret. Tidligere har Malin danset ballett og deltatt på danseforestillinger i Grieghallen med Åsane balettskole. Hun har også sunget i kor, en interesse hun tar med seg inn i teateret.

Malin spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Shanti Golinveaux
Shanti GolinveauxShanti er 11 år og har vært elev på teaterskolen ved Fyllingsdalen teater siden høsten 2013. Hun har tidligere medvirket i «Annie»,»Oliver» og «Pippi langstrømpe».

Shanti spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Mie Pedersen Vestreim
Mie Pedersen VestrheimMie er tolv år og har siden 2008 vært aktiv på Fyllingsdalen teater. Hun startet på teaterskolen og medvirket i sin første oppsetning, “Hakkebakkeskogen”, samme år. Siden den gang har hun medvirket i alle stykkene som har vært satt opp ved teateret.

Mie spiller også byfolk i Pippi Langstrømpe.

Mia Eide Dahling
Mia Eide DahlingMia er tolv år, og startet ved Fyllingsdalen teaterskole høsten 2012. Siden den gang har hun medvirket i en rekke oppsetninger ved teateret: I «En julefortelling” og “Pinocchio” som bybarn, i «Annie» som barnehjemsbarnet «Tessie», i “Jul i Vennebyen” som alv, og i «Pippi» som sjørøver/elev. Høsten 2013 medvirket Mia i “Robin Hoods hjerte” som «Sarah» ved Den Nationale Scene. Hun har også medvirket i Krabatene sin oppsetning “Kaptein Knurr” i Gamle Bergen, sommeren 2014.

Mia spiller også byfolk og sjørøver i Pippi Langstrømpe.

Kjøp billetter

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!