Apen Herr Nilsson


Herr Nilsson er Pippi sin trofaste venn og på tross av mangel på verbal kommunikasjon, så har de to mange fine stunder og samtaler sammen.

Synne Odland Aase
Synne Odland AaseSynne er 12 år og har allerede utmerket seg innenfor teater og dans. Hun har også erfaring fra radioreklamer, kortfilmer, TV reklame og diverse andre småting. Hun startet ved Fyllingsdalen Teater i en alder av 4 år, som mus i Askepott. Etter dette var det gjort, Synne var frelst. Hun har siden spilt i det meste av oppsetninger her, bortsett fra når hun har vært tilknyttet DNS.
Synne har spilt på flere scener i Bergen: Den Nationale Scene, Grieghallen, Fyllingsdalen Teater, Gamle Bergen, Barnas Hus, Fana Kulturhus og Forum Scene.
Hun har bl.a medvirket i Hellemyrsfolket på DNS 2014, Robin Hoods Hjerte på DNS 2013, Fanny og Alexander på DNS 2012, 5 år i Putti Plutti Pott i Grieghallen hvorav de 3 siste i hovedrollen som Putti Plutti Pott, 2 år i Kaptein Knurr og Mareminemysteriet i Gamle Bergen hvorav 2014 i hovedrollen som Baldrian. Nå sist som apen Herr Nilsson i vår oppsetning «Pippi». Hun har også opptrådt på Raftoprisutdeling på DNS 2014, spilt inn radioreklamer på Radio1 for Vitek og Åsane Storsenter.
I tillegg til sin interesse for teater har Synne en lidenskap for dans. Hun har vært innom flere stilarter, men har nå landet på ballett og Freestyle Discojazz. I 2014 tok hun en 1 . og en 2. plass i NM i sin klasse. (foto:Helge Aspevik)

Herr Nilsson er nok definitivt den mest fysisk krevende rollen Synne har hatt hittil. Når hun startet hadde hun ingen erfaring innenfor tissue eller trapes. Men med sin egen sirkuslærer, Jeanette Rasmussen Smørdal, og sin ekstreme kroppskontroll kom apestrekene og sirkuskunstene etterhvert på plass. Det har vært mye jobb og Synne har møtt utfordringer som hjernerystelse og bruk av nye muskelgrupper, men utfordringer motiverer henne og resultatet har blitt spektakulært.

Kjøp billetter

Klikk på en dato for å kjøpe billetter!