Bakermester Harepus og Bakergutten


Bakermester Harepus og Bakergutten er Hakkebakkeskogens helt egne bakere. I bakeriet sitt baker de alt fra muffins og sukkerbrød til rundstykker og kransekaker. Frem til nå har Bakemester Harepus laget det meste av kaker og brød, mens bakergutten har stått bak skranken og solgt. Men bakergutten drømmer om å få lage pepperkaker og håper at han snart skal få sjangsen til å prøve seg helt på egenhand.

(Les mer om stykket her)

Bakermester Harepus

Arild FesteArild von Feste
Arild von Feste debuterte på Fyllingsdalen teater som “Herr Buldre” i “Oliver Twist”, høsten 2014. Han hadde også et lite vikariat som ordfører under «Jul i Vennebyen”, julen 2014. I «Pippi» spilte Arild den klumsete tyven Blom og Kaptein Langstrømpe. Tidligere har Arild spilt teater i hjembygden, i Bergen og i Trondheim. Han har også gått på dramalinjen ved Fyllingsdalen vgs og studert drama/teater ved NTNU i Trondheim.

Bakergutten

Mats Johannesen
Mats JohannesenMats ble tilknyttet teateret i 2010, da som lydmann for forestillingen Aladdin. Han ble deretter engasjert som assisterende instruktør ved teaterskolen og fikk en fast plass som lyd/lysmann ved teateret. Siden den gang har han vært en gjenganger på teateret og har bidratt til forestillinger både på og av scenen.

 

Billetter