Robin Hood 2


Robin Hood

 

Vi kjenner til legenden om Robin Hood, historien om en modig mann som stjal fra de rike og ga til de fattige. En mann som hamlet opp med den slemme kongens menn, og som ga folket livsgnisten tilbake. En mann som våget å stå opp mot urettferdighet og nød, og som nektet å akseptere den elendige situasjonen han og hans landsmenn var blitt satt i. Men vi har ikke like god kjennskap til gjengen som hjalp ham med å oppnå sine bragder. Dette er historien om da Robin Hood skaffet seg en ganske spesiell hær. En hær av unger.

Robins hjemsted har ikke vært noe godt sted å bo etter at Prins Johan, en bortskjemt sutrekopp av en kongssønn, tok over makten i landet etter sine foreldre. Hverdagen preges av stadig strengere lover og regler, og sterkt økte skatter som folket ikke har råd til å betale. En flokk av byens barn og ungdommer har derfor sett seg nødt til å flykte, ut av byen, og inn i Sherwoodskogen. Der treffer de Robin Hood, som motiverer dem til å kjempe, og ta tilbake det som er blitt urettmessig tatt fra dem. Men har barna noen sjanse mot den mektige, usympatiske kongen?

Møt Jomfru Marian, Lille John, Sheriffen fra Nottingham, Prins Johan og ikke minst Robin Hood selv, i et helt nytt eventyr!

Manusforfatterne bak dette helt ferske stykket heter Ane Berentsen og Mats Johannessen. Mats skal også stå for regien i produksjonen. Vi har troen på at dette blir en artig, spennende og leken forestilling, som vil underholde både voksne og barn. På scenen får vi se unge, flinke skuespillere som gir alt!

I denne produksjonen lar vi de unge talentene våre få lov til å boltre seg


2 tanker om “Robin Hood

    • Bjørnar Torvik

      Nei, i sommer tar vi nok ferie og starter med ny frisk til høsten. De to neste forestillingene våre er Jungelboken fra 24. september og Robin hood fra 14. oktober.

      God sommer 🙂

Det er stengt for kommentarer.