Mysteriet i pepperkakebyen 4


 Julestykket vårt i år heter «Mysteriet i Pepperkakebyen» og regisseres av Irene Ahnéll, som også har skrevet stykket. Hun har satt opp dette stykket i andre lokaler tidligere, men i år skal det altså for første gang spilles på Fyllingsdalen Teater, og det gleder vi oss veldig til!
Gunnar Bake har bakt et flott pepperkaketre som skal pryde byen i høytiden,  men en mørk natt knuses treet. Hele byen er i sjokk, er festen ødelagt? Inspektør NonStop er raskt på plass – og mistanken rettes mot Mons Mutzepuckel (Mulke-Monsen). Alle vet at han hater kos og hygge. Byfolket raser, og Mulke-Monsen settes i kakebu. Men lure Frøken Pomerans aner ugler i mosen, og sammen med lille Tusseladden tar hun opp jakten på den som egentlig har begått ugjerningen.

Varighet

ca 2t inkl pause

Alder

fra 3 år

 

 


4 tanker om “Mysteriet i pepperkakebyen

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hei Lisbeth.
   Vi sender av og til ut nyhetsbrev på epost som du kan melde deg på her. For å være helt sikker på å få med seg når det er nye oppsetning kan du følge oss på facebook eller se innom her på hjemmesiden av og til.

 • Merete B. J. Hoffmann

  Gleder meg til å kunne følge med om hva som skjer i Fyllingsdalen teater, lenge siden sist.

  • Bjørnar Torvik Innleggsforfatter

   Hyggelig å høre. Vi sender ut nyhetsbrev med ujevne mellomrom. Ellers vil også facebooksiden vår ha alle nyheter om hva som rører seg ved det lille teateret i dalen.

Det er stengt for kommentarer.