Klatremus


Klatremus er Mortens gode venn. Han er en sorgløs trubadur som helst vil spille gitar, dikte og synge viser. Egner beskriver Klatremus som

«En fargerik person som oppmuntrer mange med sin sang og musikk. Han er musiker og dikter, har et positivt syn på livet og tror alt ordner seg. Han er den som forstår best nytten i det unyttige, og bekymrer seg ikke for framtiden.. Når han er sulten går han på besøk og de fleste er gjestfrie og gir ham mat. Mange synes nok at han snylter på fellesskapet, mens andre synes han er en riktig gledesspreder.»

Klatremus blir spilt av:

Lene Friksen Langballe
lenefrikLene er en jente som bryr seg om alle på teateret. Hun er alltid i godt humør og har ofte en klem på lur. Hun har spilt mange roller gjennom tidene. Hun har blandt annet spilt Pinocchio, Sonja (Reisen til Julestjernen), Annika (Pippi Langstrømpe). Hun har også medvirket i Putti Plutti Pott. Før jul spilte hun «Fortidens juleånd» i «En Julefortelling» og nå i vinter var hun «Timmy Gresshoppe» i «Pinocchio». Nå får vi igjen møte henne i Hakkebakkeskogen i samme rolle som i høst.