Billetter finner dere nå her!  

OBS – BILLETTSALGET ER MIDLERTIDIG STENGT SOM FØLGE AV LOCKDOWN. VI KOMMER TILBAKE MED MER INFO.

Historien om barnehjemsjenta Annie som får feire jul hos milliardæren Oliver Warbucks har sjarmert voksne og barn i generasjoner. En storslått musikal – med fengende musikk og fantastiske dansenumre. Gøy for hele familien!

 

Med: Evelina Rygg, Elly S. Hellesøy, Siv-May Knudsen, Birgitte Kristoffersen, Tor Halvor Halvorsen, Hanne Mellingen, Jørn Kvist m.fl.

 

Vi har redusert kapasiteten i salen til 50 pers og sperret av mange seter. Dere kan derfor velge blant alle ledige seter i setekartet, de er alle til salgs. Dere trenger ikke å tenke på om plassene ved siden av er kjøpt eller ikke, vi sørger for smittevernsvennlig avstand i salen.

Om du opplever problemer med å finne mange nok plasser på samme rad (f.eks, at du trenger seks billetter men kun finner fem ved siden av hverandre), kjøp det antallet du trenger på forskjellige steder i salen, og så snakker dere med vertene når dere ankommer. Det er sannsynligvis mulig at dere kan få sitte sammen med alle i følget deres, da det er mange tomme seter i salen. 

Husk å holde god avstand til andre publikummere før, under og etter forestilling. Bruk håndsprit som står fremme, og gjerne munnbind om dere kan det. Kiosken vår er åpen, for å unngå kø her kan dere betale på forhånd via Vipps (søk etter Fyllingsdalen Teater) og hente ved disken.