Cirkus Balance Bergen


Cirkus Balance er Fyllingsdalen Teaters egen Cirkustrupp! Vi holder til i et nytt studio på 500m2 i Damsgårdsveien på Laksevåg!

I 2020 setter vi opp en storslått cirkusforestilling i Bergens storstue, Grieghallen. Elevene ved Cirkus Balance skal medvirke i denne, og dele scene med noen av Amerikas og Europas største unge circkustalenter!

Cirkus Balance drives av søstrene Jasmine og Jeanette Smørdal, som begge har cirkus i blodet. De er praktisk talt oppvokst i manesjen, med en far som er cirkusdirektør i Cirkus Agora.  

Jasmine og Jeanette trener elevene i en rekke ulike disipliner som trapez, line, tissue(laken), akrobatikk, sjonglering, klovnerier, og diverse annet. Hver utøver får spesialisere seg innen det feltet som passer en best.

Cirkus Balance rekrutterer elever blant annet fra Cirkusskolen, som også deler lokaler med truppen. Dersom du vil vite mer, eller vil bli med på våre cirkussprell, kan du finne informasjon her.

Cirkus Balance henter i 2019 inn noen av verdens dyktigste instruktører, blant annet fra anerkjente “Le PeTiT CiRqUe”, som holder til i USA. Vi samarbeider også med den polske cirkusskolen “Ocelot Foundation”.

Cirkus Balance drives med støtte fra Bergen kommune, Fyllingsdalen & Laksevåg kulturkontor, Grieg Foundation m.fl.