Cirkusskole


Bergens eneste cirkusskole startet med stor suksess i 2011, og vi har siden den gang undervist barn, ungdom og voksne fra hele Bergen, og har flere år vært med under barnas festspillprogram!

Vi trener på:  

  • Luftakrobatikk
  • Balanse/line
  • Sjonglering
  • Akrobatikk
  • Klovnerier

Dette er et utrolig spennende opplegg satt sammen av søstrene Jeanette og Jasmine Smørdal som er fra noe så sjeldent som en ekte norsk sirkusfamilie, med hele livet som fartstid fra sirkus! De har også med seg instruktør Leroy Quaiser, som har masse erfaring som sirkusartist!

Kurset går over 10 uker og ender i en ekte liten cirkusopptreden. En minnerik forestilling for de medvirkende og ikke minst for stolte foreldre og besteforeldre i salen.

Ønsker du å drive med både teater og cirkus? Teateret rekrutterer innimellom cirkusskolens elever til sine teaterforestillinger, og elevene har også en eksklusiv tilgang til auditioner teateret avholder når stykker skal settes opp – så her er mange spennende muligheter for de som ønsker å utvikle seg.

Cirkusskolen er delt inn i grupper etter alder og koster 2300,- pr semester.

Oppstart i uke 36, 2019.

  • Gruppe 1. 6 – 8år – Øver onsdager fra 17:00-18:00,
  • Gruppe 2. 9 år og oppover – Øver onsdager fra 18:00-19:00.

Påmelding:

Påmelding høst 2019

Mer info kan fåes på telefon: 41592091 (Jeanette) og 93229112 (Jasmine)

eller på epost  post@fyllingsdalenteater.com

Vi har kun et begrenset ant. plasser!


CIRKUS BALANCE

Cirkusskolen deler øvingslokaler med nystartede Cirkus Balance, som er Fyllingsdalen Teaters egen cirkustrupp! Her jobber utøverne knallhardt og øver flittig, for å bli skikkelig gode cirkusartister! Cirkus Balance rekrutterer talenter fra Cirkusskolen, og fra åpne auditions. Vi  samarbeider med internasjonale kompanier, som “Le PeTiT CiRqUe”, som holder til i USA, og med polske “Ocelot Foundation”.