Jul i Vennebyen (2014)


SliderJulIVennebyen930-x330_banner
apa

Vennebyen blir endelig teater !

For første gang skal det utrolig populære Vennebyen-universet på scenen – og vi får en aldri så liten verdenspremiere i Fyllingsdalen Teater denne julen.

 

Julenissen har blitt utsatt for sabotasje fra en av sine nærmeste medarbeidere, og julen er dermed i fare for alle verdens barn. Er det noen som skal klare å løse denne floken må det være heltene våre, Apa, Ted og Elfi!

 

Forestillingen passer godt for de minste, men også for de som nå har blitt noen år eldre – for her blir det fart, spenning og masse flott musikk fra begynnelse til slutt!

 

«Jul i Vennebyen» 2014 avløste  «En Julefortelling» av Charles Dickens fra året før.

 

Produksjonen

Regi: Karoline Stemre
Manus: Even Johannessen, Karoline Stemre og Jørn Kvist
Musikk: Jørn Lavoll
Scenografi: Bernt Olaf Nesbø
Koreografi («Velkommen», «Dengus og Leska sang» og «Alvedansen»): Ann-Terese Aasen

Spillelengde: ca 1,5 t

KaninI pressen

ba_logoTerningkast5

«Vennebyen» har blitt en levende affære, med et humortilsnitt (som også de voksne kan glede seg over) og en distinkt varme i historien som smitter over fra scenen og ut i salen.
Les anmeldelsen her

Trude møter Trudi: «Det er utrolig morsomt å bli parodiert, det er en ære.» , «Fyllingsdalen Teater, here I come! varsler ordfører Trude Drevland.»
Les hele artikkelen her

«For oss er det en ny måte å samarbeide med eksterne partnere på. Vi har stor tiltro til at de kan klare det, både på manus og regi, understreker CreaCon-lederen.»
Les hele nyheten her

 «Karoline Stemre, som har spilt i både «Katitzi» og «Oliver Twist», hatt roller på DNS og blitt nominert til Amanda for filmen «Vegas», får sin regidebut med oppsetningen.»
Les hele artikkelen her

NRK_logo

Jørn Kvist til NRK: «Vi er ikke redde for å si at vi ønsker oss publikum.»
Les hele artikkelen her

«Enhver krone tjent går til å styrke barn og unges scenekunsttilbud i Bergen og omegn, sier Kvist.»
Les hele artikkelen her

«Julen er reddet – Publikum jublet ellevilt etter verdenspremieren på Jul i Vennebyen forrige torsdag, og det med god grunn.»

Les hele artikkelen her