Ulverock

Under tittelen «Med Grimm og gru» er fortellingen om Ulven og geitekillingene gjort kjent for det norske folk gjennom NRKs tradisjonelle visning av filmen fra 1976 hver jul. Dette er historien om geitemamma Lykle som lærer killingene sine å lytte til melodien bare de kan, slik at de vet når det er trygt å åpne døren for henne om kveldene. Men når vargen Skrubb lærer seg denne melodien, er geitekillingene ikke lenger trygge… 

Klikk her for mer info! 

 

Mormor og de åtte ungene

En helt ny familieforestilling basert på de kjente og kjære historiene fra Anne Cath. Vestlys bøker. Bli med på spennende eventyr i skogen med verdens kuleste mormor og hennes åtte livlige barnebarn!

 

Klikk her for mer info om oppsetningen!

Cirkus Balance i Grieghallen

Spenning, eleganse, fryktløshet og magi! En spektakulær forestilling utenom det vanlige, når Cirkus Balance med gjester fra internasjonale cirkuskompanier inntar Grieghallen sommeren 2020!

Klikk her for mer info!

 

 

Gangster-bestemor 

Ben synes det er kjempekjedelig å være hos bestemor. Det er bare kålsuppe og Scrabble, dag ut og dag inn. Men en dag får han vite noe som gjør at han ser på bestemor med nye øyne. Kan det virkelig være slik at bestemor er en juveltyv av ypperste klasse?

Klikk her for mer info!

 

 

Askepott 2020

I år som i fjor forteller vi den fantastiske historien om foreldreløse Ella, musevennen Vanessa, prins Filip, den gode kongen, den onde stemoren, de dumme stesøstrene og alle de andre karakterene i vår helt egne julemusikal!

 

Klikk her for mer info!