Hekseringen

“Hekseringen” er endelig tilbake! Eventyret har fått fantastiske nye omgivelser på Bergens tak, Fløyen! Her blir det hekseri og trylleri, midt inne i det naturskjønne landskapet, som er med på å sette stemningen for en magisk kveld.

Året er 1665, og heksebrenning foregår over hele Europa. I Bergen må 12 år gamle Kristina og bestevennen Peder forsøke å redde Kristinas bestemor, da hun blir tiltalt og dømt som heks, og står i fare for å bli brent på bålet. De to barna må ut på en farlig ferd, og får erfare trolldom og heksekunster på nært hold. Kan de redde Besta fra flammene?

 

Klikk her for mer info om oppsetningen!

Ulverock

Under tittelen «Med Grimm og gru» er fortellingen om Ulven og geitekillingene gjort kjent for det norske folk gjennom NRKs tradisjonelle visning av filmen fra 1976 hver jul. Dette er historien om geitemamma Lykle som lærer killingene sine å lytte til melodien bare de kan, slik at de vet når det er trygt å åpne døren for henne om kveldene. Men når vargen Skrubb lærer seg denne melodien, er geitekillingene ikke lenger trygge… 

Klikk her for mer info om oppsetningen! 

 

Mormor og de åtte ungene

En helt ny familieforestilling basert på de kjente og kjære historiene fra Anne Cath. Vestlys bøker. Bli med på spennende eventyr i skogen med verdens kuleste mormor og hennes åtte livlige barnebarn!

 

Klikk her for mer info om oppsetningen!