Mormor og de åtte ungene

 

 Av Anne-Cath. Vestly

 

OBS – GRUNNET KORONATILTAKENE I BERGEN HAR VI MÅTTET NEDSKALERE DE FØRSTE FORESTILLINGENE, SLIK AT DE KUN SPILLES FOR 20 PERS. HAR DU SPØRSMÅL RUNDT DETTE, SEND EN EPOST TIL ane.berentsen@fyllingsdalenteater.no

 

En helt ny familiemusikal basert på de kjente og kjære historiene fra bøkene. Bli med på spennende eventyr i skogen med verdens kuleste mormor og hennes åtte livlige barnebarn!

 

Den store familien har akkurat flyttet fra byen inn til et lite, koselig hus i skogen. Her er det god plass til alle både ute og inne. De store ungene går på ski med mor og far, og mormor leker butikk med de små.

Alle trives godt, men Marte synes skogen er så mørk og stille om nettene. Tør hun innrømme for de andre at hun er mørkredd? Morten Minstemann er sjenert, og våger ikke snakke med gjester som kommer på besøk. Han vil så gjerne være modig, men hvordan blir man egentlig det? Heldigvis har Marte, Morten og alle de andre verdens beste mormor, som kan ordne opp i det meste!

 

BILDER FRA FORESTILLINGEN: https://we.tl/t-Q74JcbaN3F  (Foto: Kata Pasztor)

 

Adaptasjon: Ane Berentsen

Regi: Jason Moore & Ane Berentsen

Scenografi: Bernt Olaf Nesbø

Kostymer: Rizalyn Pedersen

 

Med: Karin Stautland, Tor Halvor Halvorsen,  

Linda Rokne, Sigurd Mostrøm, Kristine Alida Netteland, Cathrine Rundhovde m.fl.

 

 

BILLETTER TIL HØSTENS FORESTILLINGER ER NÅ I SALG!

OBS: Grunnet koronarestriksjoner ber vi alle som skal kjøpe billetter om å kjøpe slik at man sitter to seter unna andre solgte plasser. Har dere for eksempel tenkt å kjøpe til en familie på fire, kan dere fire sitte sammen, men dere må plassere dere minst to seter unna alle andre som har kjøpt før dere. 

Eksempel: Du ønsker 4 seter. Om rad A sete 1 og 2 er kjøpt, kan dere ikke kjøpe sete 3 og 4, men dere kan kjøpe sete 5, 6, 7 og 8. Du trenger ikke hoppe over en rad (om det sitter noen på rad B sete 5 kan du likevel kjøpe rad A sete 5 eller rad C sete 5).

Trykk på knappen under for å bekrefte at dette er oppfattet. Om du kjøper billetter på et sete som er for nære en annen bestilling, vil billettene blir flyttet eller slettet. Vi kan da ikke garantere at du får se forestillingen. Vær derfor nøye på å bestille trygge plasser. Publikums sikkerhet og helse er viktig for oss. Vi vil strekke oss langt for at alle skal få de setene de har kjøpt, men om vi ser et behov for å omrokkere forbeholder vi oss retten til å gjøre dette, for alles sikkerhet. Dette må du akseptere dersom du ønsker å kjøpe billetter.

 

Oppsetningen er en del av Anne Cath Vestly’s 100-års jubileum! For mer info, se annecathvestly100.no.