Ulverock 

Under tittelen «Med Grimm og gru» er fortellingen om ulven og geitekillingene gjort kjent for det norske folk gjennom NRKs tradisjonelle visning av filmen fra 1976 i juletiden.

Dette er historien om geitemamma Lykle som lærer killingene sine å lytte til melodien bare de kan, slik at de vet når det er trygt å åpne døren for henne om kveldene. Men når vargen Skrubb lærer seg denne melodien, er geitekillingene ikke lenger trygge…

Regissør og koreograf: Ann-Terese Aasen

Scenograf: Bernt Olaf Nesbø

Lysdesign: Alexander Berg Peschina

Lyddesign: Marius Berg Peschina

Produsent: Jørn Kvist

Dramaturg: Ane Berentsen

Musikkarrangør: Jørn Lavoll

Kostymedesigner/søm: Ann-Terese Aasen/Lene Johannessen

Foto/video: Kata Pasztor-Kiss

Inspisient: Marcus Haukland

Tekniker: Simen Tunes

Rekvisittør: Beate I. Bjordal

Sanginstruktør: Linn-Kathrin Taklo

Cirkusinstruktører: Jeanette og Jasmine Smørdal

Rulleskøyteinstruktør: Emmanuelle Le Caer

Diverse scenografi: Anita og Kjetil Breivik, Vasylyna Kharchevka

Søm: Bente Kari Soltvedt, Linda Langholm, Stine R. Iversen

PR-ansvarlig: Bjørnar Torvik

Koordinator: Cecilie M. Knapskog

Innkjøp/vaktmester: Witold Ignakowski

BILLETTER TIL HØSTENS FORESTILLINGER ER NÅ I SALG!

OBS: Grunnet koronarestriksjoner ber vi alle som skal kjøpe billetter om å kjøpe slik at man sitter to seter unna andre solgte plasser. Har dere for eksempel tenkt å kjøpe til en familie på fire, kan dere fire sitte sammen, men dere må plassere dere minst to seter unna alle andre som har kjøpt før dere. 

Eksempel: Du ønsker 4 seter. Om rad A sete 1 og 2 er kjøpt, kan dere ikke kjøpe sete 3 og 4, men dere kan kjøpe sete 5, 6, 7 og 8. Du trenger ikke hoppe over en rad (om det sitter noen på rad B sete 5 kan du likevel kjøpe rad A sete 5 eller rad C sete 5).

Trykk på knappen under for å bekrefte at dette er oppfattet. Om du kjøper billetter på et sete som er for nære en annen bestilling, vil billettene blir flyttet eller slettet. Vi kan da ikke garantere at du får se forestillingen. Vær derfor nøye på å bestille trygge plasser. Publikums sikkerhet og helse er viktig for oss.  Vi vil strekke oss langt for at alle skal få de setene de har kjøpt, men om vi ser et behov for å omrokkere forbeholder vi oss retten til å gjøre dette, for alles sikkerhet. Dette må du akseptere dersom du ønsker å kjøpe billetter.