Norges største utendørs familieforestilling!

ALLE BILLETTER ER NÅ UTSOLGT, FØLG MED HER PÅ SIDEN OM DET SKULLE DUKKE OPP NOEN AVBESTILLINGER. VI ER KJEMPEGLADE FOR AT SÅ MANGE ØNSKER Å FÅ MED SEG DENNE OPPSETNINGEN!

“Hekseringen” er endelig tilbake! Eventyret har fått fantastiske nye omgivelser på Bergens tak, Fløyen! Her blir det hekseri og trylleri, midt inne i det naturskjønne landskapet, som er med på å sette stemningen for en magisk kveld.

Året er 1665, og heksebrenning foregår over hele Europa. I Bergen må 12 år gamle Kristina og bestevennen Peder forsøke å redde Kristinas bestemor, da hun blir tiltalt og dømt som heks, og står i fare for å bli brent på bålet. De to barna må ut på en farlig ferd, og får erfare trolldom og heksekunster på nært hold. Kan de redde Besta fra flammene?

Familemusikalen “Hekseringen” ble en favoritt blant både publikum og kritikere da den ble satt opp i 2017 og 2018. BAs anmelder kalte oppsetningen “et imponerende stykke arbeid”, mens BT beskrev en “scenisk sikkerhet i alle ledd” og “pyroeffekter som flammer virkningsfullt opp i nattemørket.”

Nå kan du igjen oppleve denne storslåtte, spektakulære forestillingen, i trygge, gode rammer. Vi gjennomfører en rekke smittvernstiltak, og selger kun et begrenset antall billetter, for å sikre avstand mellom publikummerne.

Vi spiller på Fløysletten, like ved den store lekeplassen. Vi oppfordrer til å være tidlig ute da det vil skje mystiske ting på Fløyen som passer for barn og voksne, før forestillingen starter, i tidsrommet fra kl. 20:00 – 21.00. Dette skjer i området mellom Fløyen stasjon og Skomakerdiket. Banen vil gå jevnlig fra nedre stopp, fra kl. 19:30.

Forestillingen starter kl. 21:30, og er ferdig ca. kl. 23:30, muligens noe senere.

Fløybanen kjører fram til kl. 24:00 for de som ønsker å ta banen ned. (Enkel tur ned kan kjøpes i Fløybanens app eller en av automatene ved øvre stasjon).
Vi har en kort pause i forestillingen, og vi holder åpen kiosk med enkle varer som popcorn og drikke. Kiosken tar kun kort og Vipps. Det kan være lurt å legge inn et lite toalettbesøk i pausen da vi ønsker å unngå at publikum beveger seg bort fra plassene sine under forestilling pga. sikkerhetssoner som følge av pyroeffekter som brukes i sceneområdet.
Husk å kle deg etter været, opplevelsen blir mye kjekkere om du holder deg tørr og varm. Det er lurt å ha med regntøy, noe varmt under, og gode sko. Det blir ofte kaldere oppe på fjellet enn nede i sentrum, særlig sent på kvelden.

“Hekseringen” inneholder noen skumle øyeblikk og anbefales for barn fra fem år og oppover, men vi overlater til de foresatte å ta denne avgjørelsen, da alle barn takler dette ulikt.

BILLETTER

Mandag 03. august kl 21.30 – UTSOLGT
Tirsdag 04. august kl 21.30 – UTSOLGT
Onsdag 05. august kl 21.30 – UTSOLGT
Torsdag 06. august kl 21.30 – UTSOLGT
Fredag 07. august kl 21.30 – UTSOLGT
Lørdag 08. august kl 21.30 – UTSOLGT
Søndag 09. august kl 21.30 – UTSOLGT
Mandag 10. august kl 21.30 – UTSOLGT
Tirsdag 11. august kl 21.30 – UTSOLGT
Onsdag 12. august kl 21.30 – UTSOLGT
Torsdag 13. august kl 21.30 – UTSOLGT
Fredag 14. august kl 21.30 – UTSOLGT
Lørdag 15. august kl 21.30 – UTSOLGT

For rullestolplass, ledsagerbevis etc. – ta kontakt med Ane på epost ane.berentsen@fyllingsdalenteater.no

Regissører: Ann-Terese Aasen og Ronnie Mega Herdlevær
Koreograf: Ann-Terese Aasen
Koreografiassistent: Synne Aase
Scenograf: Vasylyna Kharchevka
Lysdesigner: Alexander Berg Peschina
Lyddesigner: Marius Berg Peschina
Manus/Dramaturg: Ane Berentsen
Manus/Produsent: Jørn Kvist
Komponister/musikkarrangører: Linn Kathrin Taklo og Jørn Lavoll
Kostymedesignere/søm: Lene Johannessen, Rizalyn Pedersen og Maria Skråmestø
Fotograf/video: Kata Pasztor-Kiss
Inspisient: Marcus Haukland
Rekvisittør: Beate I. Bjordal
Sanginstruktører: Linn-Kathrin Taklo og Even Johannessen
Tekniker: Jasmine Smørdal
Økonomi: Jeanette Smørdal
PR-ansvarlig: Bjørnar Torvik
Koordinator: Cecilie M. Knapskog

For pressebilder i høy oppløsning – klikk her!

Bildene i mappen er tatt av Kata Pasztor.