FRA IDÉ TIL LERRET:

RØST

Filmworkshops for ungdom:

RØST er et talentutviklingsprogram for ungdom innen film. Prosjektet drives av Fyllingsdalen Teater og filmskaper Vigdis Nielsen.

Målet vårt er å skape et rom der ungdommene kan finne sitt eget uttrykk, og en vitalitet som påvirker lokal filmproduksjon, i tillegg til den enkelte deltagers utvikling.

Om prosjektet:

Ungdommene må prestere på en audition for å bli med i en film. De får litt opplæring før de sammen med en profesjonell regissør og fotograf går på opptak. Dette er intense dager hvor de unge skuespillerne får vist hva de duger til.

Resultatet blir klippet av en profesjonell klipper. Premieren arrangeres av Vestnorsk Filmsenter og filmene blir på et stort lerret i en “ekte“ kinosal.

I tillegg til skuespillerne har vi med unge talentfulle manusforfattere og andre unge filmfolk under opplæring.

Filmtalent /assistenter

Vi pleier vanligvis å koble på 2 – 5 assistenter, pr. workshopfilm. Vi søker ungdom på videregående, eller evt. noe eldre, som ønsker å lære mer om filmproduksjon.

Kompetansenivå og  motivasjon avgjør hvilke funksjon kandidatene får i teamet. Vi trenger manusforfattere, produksjonsledere, lydfolk, lyddesignere, regiassistent, kameraassistent med mer.

For mer info om Røst, send en epost på post@fyllingsdalenteater.com

Du kan også besøke facebooksidene til prosjektet.