Sommerskole 2018


Vi inviterer alle barn og ungdommer fra 8år og oppover til en uke fylt med opplevelser og moro. Våre instruktører har planlagt en uke med fokus på sang, dans og skuespill i et trygt og engasjerende miljø. Elevene vil jobbe sammen i små aldersdelte grupper med forskjellige øvelser og leker tilknyttet teater og kreativ utfoldelse. I løpet av uken skal vi blant annet ha radioteater, audition-trening, uteteater, improvisasjon, klovneri, reggae og mye mer! Uken blir avsluttet med grilling, diplomutdeling og åpen scene. Inkludert i kursavgiften er frokost, T-skjorte, diplom, grillmat og undervisningsopplegg for hele uken.

Vi har til sammen fem instruktører som vil bidra til å gjøre Sommerskolen til en unik opplevelse hvor elevene får jobbe med eksperter på ulike felt som vil være nye og spennende om du har gått på teater før, eller er helt ny. Instruktørene for Sommerskolen er Simen Tunes, Iben Pedersen Vestrheim, Hanne Mellingen, Stig van Eijk og Even Johannessen.

Hver dag vil der blir servert frokost fra 08.00 til 09.00. Fra 09.00 til 15.00 vil elevene følge et undervisningsopplegg med avbrekk klokken 12.00 for lunsjpause. Etter 15.00 vil der bli satt frem brettspill og diverse aktiviteter frem til teaterskolen stenger 16.00. Det er forventet at elevene stiller i klær som passer for aktivitet og medbringer matpakke til lunsj og drikkeflaske.

Sommerskolen er etablert som et undervisningstilbud for barn og ungdom i Bergen og omegn. Våre instruktører har bakgrunn fra sang, dans, skuespill og teater. Sommerskolen er åpen mandag 2. juli-fredag 6.juli fra 08.00-16.00.

Når man har fått tildelt plass ved Sommerskolen opptar man en plass, og sommerskolen refunderer ikke betalt kursavgift. Elever som gjentatte ganger forstyrrer undervisningen og/eller medelever kan miste plassen ved sommerskolen. Dette skal i så fall først varsles skriftlig, kursavgiften vil ikke bli refundert i slike tilfeller. Sommerskolen har nulltoleranse for mobbing.

NB: Vi har en grense på maksimum 20 elever. Så snart Sommerskolen har 20 elever vil det ikke være mulig å melde seg på lenger. Her er det første mann til mølla.

Det gis søskenrabatt på 300,- per søsken.

NB: påse vennligst at du velger riktig ÅRGANG for deg eller ditt barn i påmeldingsskjemaet!

Sommerskolen vil bruke aldersdelte grupper i store deler av det planlagte undervisningsopplegget. Om det er ønskelig at eleven deltar i en annen gruppe må Sommerskolen kontaktes i forkant av påmelding.

Pris: 2.800,-

Søskenrabatt: 300,- pr søsken

Kontaktepost: sommerskolen2018@gmail.com

Klikk her for påmelding